Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Προγράμματα στη Λογιστική & Ελεγκτική από το Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ. σε συνεργασία με το E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών

Το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ.) και  το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του KEK του ΕΚΠΑ συνδιοργανώνουν και λειτουργούν από κοινού επιμορφωτικά Προγράμματα μονοετούς και διετούς φοίτησης στη Λογιστική και Ελεγκτική.
Η διδασκαλία των Προγραμμάτων συνδυάζει δια ζώσης μαθήματα από Ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές και Νομικούς του Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ. και εξ αποστάσεως εκπαίδευση από το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης (ELearning) του ΚΕΚ του ΕΚΠΑ. Το περιεχόμενο των προγραμμάτων είναι σύμφωνο με τα αντίστοιχα διεθνή επαγγελματικά προγράμματα ACCA, CFA, CIMA, CIA, CISA.
Τα Προγράμματα απευθύνονται σε αποφοίτους ΑΕΙ/ΑΤΕΙ και Λυκείου  με ή χωρίς εργασιακή εμπειρία που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις ώστε να μπορούν να απασχοληθούν σε Λογιστικά Γραφεία, Επιχειρήσεις, Τράπεζες, Επενδυτικούς Οργανισμούς, Συμβουλευτικές Επιχειρήσεις κ.α. Οι απόφοιτοι Λυκείου θα παρακολουθήσουν δωρεάν προπαρασκευαστικό μάθημα στη λογιστική μία εβδομάδα πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Τα προγράμματα επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ (Πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,45%).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά το σύνολο των Προγραμμάτων στην ιστοσελίδα

http://elearn.elke.uoa.gr/elearn/soel

Έναρξη Μαθημάτων:  4/11/2013

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210.36.89.465 ή

στο email: [email protected]

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!