Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Πρόσβαση στην Αγορά Εργασίας για αποφοίτους του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Πρόσβαση στην Αγορά Εργασίας για αποφοίτους του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ παραμένοντας πιστά προσηλωμένος στις ενέργειες σύνδεσης των αποφοίτων του με την Αγορά Εργασίας και αναγνωρίζοντας τα υψηλά ποσοστά του φαινομένου της νεανικής ανεργίας ανακοινώνει την ενεργή συμμετοχή του στο Πρόγραμμα του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ «Πρόσβαση στηνΑγορά Εργασίας : Απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας Ι.Ε.Κ., ΕΠΑ.Σ. και ΕΠΑ.Λ».
Το Πρόγραμμα υλοποιείται μέσω της σύμπραξης φορέων των οργανώσεων-δομών των κοινωνικών εταίρων ΙΝΕ & ΚΑΝΕΠ ΓΣΕΕ, ΙΜΕ & ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, ΚΑΕΛΕ & ΙΝΕΜΥ ΕΣΕΕ, ΣΕΒ, ΙΝΣΕΤΕ και ΕΕΔΕ και εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το  Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους.
Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν απόφοιτοι του ΙΕΚ ΑΚΜΗ που δεν έχουν συμπληρώσει το 29οέτος της ηλικίας τους και είναι δημότες των 8 Περιφερειών Εργασίας (Ανατολική Μακεδονία – Θράκη , Ήπειρος, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Κρήτη, Ιόνια Νησιά, Βόρειο Αιγαίο).
Οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΑΚΜΗ που θα επιλεγούν για την παρακολούθηση του Προγράμματος θα επωφεληθούν από τα εξής :

  • Θεωρητική επιμόρφωση διάρκειας 80 ωρών με παροχή υποτροφίας 400 €
  • Εξάμηνη απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας σε επιχειρήσεις με παροχή υποτροφίας με 480 € μηνιαίως

Οι ενδιαφερόμενοι απόφοιτοι που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση : www.diasindesi.gr
Πληροφορίες : ΙΕΚ ΑΚΜΗ Αθήνα – Πειραιάς, 210 82 24 074, ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκη, 2310 260 200,www.iek-akmi.edu.gr Official Facebook Page : IEK AKMI – IEK AKMH Education
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!