Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Πρωτοποριακά Bodypaintings από το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στο 7th International Athens Tattoo Convention 2013

Πρωτοποριακά Bodypaintings που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Ευρώπη, χρώματα και σχέδια που μετατρέπονται σε έργα τέχνης πάνω σε ζωντανό καμβά κι αποκτούν ζωή μέσα από τα πινέλα των καθηγητών και των σπουδαστών των Τμημάτων Επαγγελματικού Μακιγιάζ και Αισθητικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.
Αυτά ήταν με λίγα λόγια τα στοιχεία που συνέθεσαν την παρουσία του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στο 7th International Athens Tattoo Convention 2013 που πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο [Tae Kwon Do], Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου, και κέντρισε τους παρευρισκόμενους.
Τα πινέλα πήραν φωτιά από νωρίς το πρωί και τις τρεις ημέρες στο περίπτερο του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και οι καθηγητές Επαγγελματικού Μακιγιάζ και Αισθητικής μαζί με τους σπουδαστές παρουσίασαν στους λάτρεις των tattoos την άλλη όψη της ζωγραφικής σε ανθρώπινο σώμα, αυτή του Bodypainting.
Ανάμεσα σε κορυφαίους Έλληνες, αλλά και ξένους καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο που ήρθαν στην Αθήνα για να παρουσιάσουν τη δική τους οπτική πάνω στην πανάρχαια τέχνη της δερματοστιξίας επιδεικνύοντας σχέδια, τεχνοτροπίες, χρωματισμούς, απαραίτητους κανόνες υγιεινής κ.ά., το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ανέβηκε στο stage του φεστιβάλ τις τρεις ημέρες που αυτό διήρκεσε ξεχωρίζοντας με το Body Painting Live Show.
Την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, μάλιστα, με αποκορύφωμα τη σύνθεση σωμάτων που σχημάτισαν το πρόσωπο μίας τίγρης  -τεχνοτροπία που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το εξωτερικό- το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ έγραψε τη δική του ιστορία στο πιο inked event της χρονιάς που έχει γίνει πλέον θεσμός και υπόσχεται ένα περισσότερο urban καλοκαίρι που θα συζητηθεί.

Από το Γραφείο Τύπου, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!