Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

"ΑΔΙΕΞΟΔΟ" του Παύλου Κουρτίδη στο Θέατρο ΠΚ

Από  20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ  21:30

Μετά την μεγάλη αποδοχή από το κοινό της παράστασης «Φρανκενστάιν», ο Παύλος Κουρτίδης παρουσιάζει το νέο του έργο Αδιέξοδο στο Θέατρο “Π.Κ”, στον Νέο Κόσμο. Ένας ζωντανός τοίχος, ένα μεταλλαγμένο, όμοιο, πάντα 24ωρο, βιομηχανικό γκρι και σκουριά, εγκλωβισμός, κλειστοφοβία, η υποχρέωση να συνυπάρξουν άνθρωποι διαφορετικοί και άγνωστοι μεταξύ τους , που η πραγματική τους φύση δεν θα αργήσει να φανερωθεί. Η βεβαιότητα πως η ζωή όλων είναι τώρα πια μέσα στο Αδιέξοδο. Όμως; Όμως μπορεί ένα παιδί και μια καταρρακτώδης, απρόσμενη βροχή από φύλλα να φέρουν την ανέλπιστη διέξοδο που δεν ψάχτηκε ποτέ;
Ο Παύλος Κουρτίδης, ιερατικά, πλέον, παθιασμένος με τον χορό, κάνει την καλλιτεχνική του πρόταση στην εποχή της μεγάλης κρίσης, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες, ανιχνεύοντας τα αδιέξοδα, με χιούμορ συχνά και πάντα με ελπίδα, σε ένα μαγικό σε χρώματα, εφέ, ανατροπές σκηνικό Αδιέξοδο, που οι ίδιοι οι θεατές νιώθουν να τους κυκλώνει…  Διευρύνοντας τα όρια της θεατρικής πράξης, ηθοποιοί και χορευτές του χοροθεάτρου Migma δοκιμάζουν με τα σώματα, τις φωνές, την ενεργεία τους όλη να αποδώσουν τα κείμενα του Μιχαήλ ‘Ανθη, στην πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Σταύρου Μαρκόνη.
Το σκηνικό περιβάλλον και τα κοστούμια είναι της Άννας Μαχαιριανάκη κατασκευή σκηνικού Βασίλης Σακκής .
Επιμέλεια φωτισμού κάνει ο Απόστολος Τσιτσώνης.  Art work ili Ενεργούν σκηνικά οι καλλιτέχνες: Ελευθερία Κόμη, Θάνος Πρίτσας ,  Ζωή Σωτηροπούλου, Μάρκος Γιακουμόγλου, Ξανθή Αθανασοπούλου, Νίκος Κουκάκης, Νικόλας Μιτσίτσκας, , Παναγιώτης Μαλακός και η μικρή χορεύτρια Νάντια Τομαζένκο.  Στο Θέατρο Π.Κ , Κασομούλη 30 & Ρενέ Πυώ 2 , Νέος Κόσμος.
Κάτοχοι κάρτας «ΠΚ Θεατρόφιλος» έκπτωση 50%. Ετήσια συνδρομή 7 € (ισχύει για όλες τις παραστάσεις του θεάτρου ΠΚ)
Κάτοχοι κάρτας GOOUT.GR έκπτωση  50%  &  Αθηνόραμα club ;έκπτωση 50%
Τηλέφωνο: 210-9011677 .  ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Στο ταμείο του Θεάτρου ΠΚ  Κασομούλη 30 metro Νέος Κόσμος.
Εισιτήρια  13€ και 10 €  φοιτητικό, ανηλίκων, ομαδικό, ΑΜΕΑ.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Copied!