Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

"ΔΕΛΑΣΑΛ" – Ανοιχτή συζήτηση για γονείς με θέμα: «Κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών προσχολικής και νηπιακής ηλικίας».

ΔΕΛΑΣΑΛ - Ανοιχτή συζήτηση για γονείς με θέμα: «Κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών προσχολικής και νηπιακής ηλικίας».

Ο Παιδικός Σταθμός και το Νηπιαγωγείο «ΔΕΛΑΣΑΛ», σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης ΠΥΞΙΔΑ, διοργανώνουν ανοιχτή συζήτηση για γονείς με θέμα: «Κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών προσχολικής και νηπιακής ηλικίας».
Μεταξύ άλλων, θα συζητηθούν τα εξής ζητήματα:

  • Η πολυδιάστατη δομή της έννοιας της νοημοσύνης.
  • Τι εννοούμε με τον όρο συναισθηματική και κοινωνική νοημοσύνη;
  • Η συναισθηματική εκπαίδευση και η καλλιέργεια της συναισθηματικής νοημοσύνης.
  • Μεγαλώνοντας παιδιά με συναισθηματική νοημοσύνη: Ο ρόλος των γονιών.

Εισηγήτριες της συνάντησης είναι η κ. Πορτσέλη Αλεξάνδρα (ψυχολόγος – προσωποκεντρική σύμβουλος, στέλεχος Κέντρου Πρόληψης ΠΥΞΙΔΑ) και η κ. Γαβριέλα Τερζοπούλου (κοινωνική – κλινική ψυχολόγος – συστημική θεραπεύτρια, στέλεχος Κέντρου Πρόληψης ΠΥΞΙΔΑ).
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου – Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» την Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014 και ώρα 18.30΄.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!