Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

"Καλοκαίρι στην Ελλάδα" από τον Νο 1 Youtuber της χώρας, τον Αστάθιο!

3

Ο Αστάθιος, ο γνωστός Έλληνας  Youtuber, με πάνω από 22.000.000 συνολικές προβολές στο κανάλι του στο Youtube και πάνω από 74.500 φίλους συνδρομητές, μετά από μια σειρά επιτυχημένων βίντεο που απασχόλησαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτή τη φορά επιστρέφει δυναμικά μέσα από τη μουσική!
Ο Στάθης, γνωστός σαν Αστάθιος, αν και τα τελευταία χρόνια έχει μείνει στη συνείδηση του κόσμου ως ο Νο1 φαρσέρ στην Ελλάδα, είναι μουσικός κι ύστερα από μια μακρά συνεργασία με το συνθέτη Νίκο Κριτσέλη και το In Spiral Music Studio δημιουργήθηκε το μουσικό σχήμα Astathios Ιn Spiral.
Ο μουσικός προσανατολισμός και η αισθητική της μπάντας διαμορφώνονται από την προσωπική σφραγίδα του Στάθη και του Νίκου, και καταλήγει σε ένα στιλ που ¨φοράει” καθαρούς ήχους με φόντο την alternative rock να φλερτάρει την παράδοση μέχρι και την πανκ σκηνή.
Το μουσικό κοινό έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το συγκρότημα, σε λίγες μέρες, μέσα από το ολοκαίνουργιο video clip του τραγουδιού «Καλοκαίρι στην Ελλάδα» το οποίο γυρίστηκε στο beach bar ‘Bolivar’.
‘Καλοκαίρι στην Ελλάδα’
Πρόκειται για ένα τραγούδι το οποίο φέρει το αισιόδοξο καλοκαιρινό μήνυμα πως η παρέα, η φιλία, ο έρωτας και η μουσική είναι τελικά η λύση. Ταυτόχρονα καυτηριάζει την κοινωνικοοικονομική κατάσταση στην Ελλάδα…
Το νέο αυτό video clip αποτελεί τον προπομπό του νέου CD της μπάντας που θα κυκλοφορήσει το χειμώνα 2016-2017.
Τα μέλη που πλαισιώνουν το σχήμα είναι οι :
Αστάθιος στα φωνητικά
Νίκος Κριτσέλης και Ορφέας Αμπλιανίτης στις κιθάρες
Νίκος Τσαχτσίρης στο μπάσο
Γιώργος Ξενάριος στα τύμπανα και κρουστά.
Jim Σταρίδας τρομπόνι
Διονύσης Κοκόλης τρομπέτα
Θοδωρής Σουρής πλήκτρα
 
Καλοκαίρι στην Ελλάδα με κιθάρες και παρέα…
Και όσοι θέλουν το κακό μας να….
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συνεργασία και τη συμμετοχή τους στην νέα μας προσπάθεια!

  • Mediterranean college
  • IEK ΞΥΝΗ
  • Pizza fun
  • T-shirtakias
  • Astathios Pranks Team Fan Club

2

1

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!