Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

"ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΣ" Παιδικός – Βρεφικός Σταθμός Και Νηπιαγωγείο: Δωρεά υλικών στο σύλλογο "Αγκαλιά"

Η Αγκαλιά είναι σύλλογος προστασίας αγέννητου παιδιού. Ο σύλλογος στηρίζει περίπου 150 οικογένειες.  Είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση και δεν λαμβάνει καμιά επιδότηση από το Ελληνικό Κράτος.
Το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο του Συλλόγου στηρίζεται στις προσφορές των απλών και ευαισθητοποιημένων συνανθρώπων. Στην Αγκαλιά απευθύνονται γυναίκες, έγγαμες ή άγαμες, που διάφοροι λόγοι, κυρίως εγκατάλειψης, κακοποίησης, αλλά και λόγοι κοινωνικοοικονομικοί, τις πιέζουν να οδηγηθούν στην βίαιη αφαίρεση της ζωής του εμβρύου – παιδιού τους.
Οι γυναίκες αυτές βρίσκονται στους αρχικούς μήνες της κύησης και ζητούν τη βοήθεια του Συλλόγου για να μπορέσουν να φέρουν το παιδί που κυοφορούν στον κόσμο και να καταφέρουν να το μεγαλώσουν.
Ο Σύλλογος αγκαλιάζει , στηρίζει την έγκυο στον αγώνα της να κρατήσει το παιδί της και τη βοηθάει να περάσει τη δύσκολη και στρεσογόνα περίοδο της εγκυμοσύνης της και την ενισχύει ηθικά, ψυχολογικά, υλικά και οικονομικά, για να μπορέσει να μεγαλώσει το παιδί της.
Τα παιδιά που γεννήθηκαν ως σήμερα με τη συμπαράσταση της Αγκαλιάς είναι περισσότερα από 1600, τα οποία δεν θα βλέπανε το φως του ήλιου χωρίς τη διακριτική και ουσιαστική βοήθειά της. Είναι τραγικό η πατρίδα μας να στερείται νέους ανθρώπους .
Θα είναι λοιπόν πολύ σημαντική για αυτούς η ευγενική ανταπόκρισή μας στο κρίσιμο αυτό κάλεσμα, κι η συμβολή μας θείο δώρο στα παιδιά της Αγκαλιάς.
Να θυμόμαστε όλοι ότι η προσφορά  είναι πολύ σημαντική και εξαιρετικά πολύτιμη για την στήριξη κάποιων ανθρώπων.
ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΣ
Χατζοπούλου 4, Ν. Φιλοθέη Αμπελοκήπων,
ΤΚ. 115 24
Τηλ.:2106983378, 2106911833
Φαξ:2106911377
Website: http://www.paixnidotopos-paidikosstathmos.gr/
E-mail; [email protected]

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!