Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

"Steam pod by Beauty Studio" – Eπαναστατική θεραπεία μαλλιών

Steam pod by Beauty Studio - Eπαναστατική θεραπεία μαλλιών

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου στις 11.00, ο τομέας Ομορφιάς του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει στις εγκαταστάσεις του  στην οδό Βαλαωρίτου 9, σεμινάριο κομμωτικής ανοιχτό προς το κοινό.
Καλεσμένη αυτή τη φορά η Μαργαριτέλη Λία, επιχειρηματίας του Beauty Studio, η οποία θα παρουσιάσει την επαναστατική θεραπεία  μαλλιών” steam pod“, η οποία   έχει την τάση να τροφοδοτεί την  τρίχα  με κερατίνη που εισχωρεί  στο εσωτερικό της. Ένας σωστός επαγγελματίας οφείλει να σέβεται και να περιποιείται την τρίχα. Γι’ αυτό το λόγο η θεραπεία των  μαλλιών είναι  απαραίτητη για την  διατήρηση της καλής υγείας της.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε αισθητικούς, επαγγελματίες κομμωτές, σπουδαστές και απόφοιτους του τομέα Ομορφιάς του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, φοιτητές/σπουδαστές /ΤΕΙ/Κολεγίων/ΙΕΚ του χώρου της Ομορφιάς, καθώς και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί σχετικά με τις θεραπείες μαλλιών.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τ.: 2310 552406, www.iek-xini.edu.gr, [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!