Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

"Τα παιδία παίζει"… βιωματικό σεμινάριο για ενήλικες

“Τα παιδία παίζει”
Μία εναλλακτική θεώρηση της ζωής, μέσα απ’ το θεατρικό παιχνίδι, με την Φρόσω Μπενετή – ηθοποιό – σκηνοθέτη
29-30/6-1/7/2012 – ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ – ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ας ξεκινήσουμε το Καλοκαίρι μας με καθαρή ψυχή. Χαλάρωση, ηρεμία, ανταύγειες από γαλάζια νερά, χαρούμενες φωνές.  Τα χρώματα του ουρανού, οι ήχοι του δειλινού, το αεράκι, η φύση. Το παιχνίδι μπορεί να σου δείξει καινούργιους δρόμους, ο καθένας όμως πάει εκεί που ο ίδιος θέλει να φτάσει. Ελάτε να γνωριστούμε, να χαλαρώσουμε, να γελάσουμε, να επικοινωνήσουμε.
Ελάτε να παίξουμε.  Να ενεργοποιήσουμε τις αισθήσεις, τη φαντασία, να καλλιεργήσουμε την εμπιστοσύνη.
Να προετοιμαστούμε για τα ταξίδια που έρχονται. Οι καλύτερες μέρες είναι αυτές που δεν έχουμε ζήσει ακόμα.  Όλα θα γίνουν καλύτερα, γιατί εμείς είμαστε πια πιο σοφοί. Γιατί αρχίσαμε να νιώθουμε την ουσία των πραγμάτων.  Τι αλλάζει, τι αφήνουμε πίσω μας, τι χρειαζόμαστε στ’ αλήθεια στη ζωή μας.
Σας χρειαζόμαστε όλους.  Μόνο μαζί θα συνεχίσουμε και θα εφεύρουμε τη μυστική συνταγή για μια καλύτερη ζωή.  Γιατί τα ταξίδια είναι καλύτερα μόνο με παρέα.
Ο δρόμος είναι λίγο ανηφορικός και έχει αρκετές στροφές αλλά όλα τα ωραία πράγματα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας.  Γι’ αυτό είναι συναρπαστικά.
Ας αφήσουμε πίσω το χειμώνα που έφυγε και όλα αυτά που μας έφερε.  Το Καλοκαίρι ξεκινάει.  Και το ταξίδι μας σ’ αυτόν το νέο προορισμό, θα είναι το καλύτερο.
Δηλώσεις συμμετοχής : έως 11-6-2012
Στοιχεία επικοινωνίας: 210-8259.289, [email protected]
Κόστος συμμετοχής: 160,00€
Προκαταβολή με την κράτηση:  60,00€
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!