Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

"Χειροτέχνικα" σου ανοίγει την όρεξη για δημιουργία!!!

xeirotexnika thes

Παρασκευή 20, Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015
Δ.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης, Περίπτερο 16
Είσοδος ανοιχτή για το κοινό || Tιμή εισόδου 1 €
Πλέξιμο, Ραπτική, Κόσμημα, Decoupage, Κηπουρική, Μαγειρική, Διακόσμηση, Μαστορέματα, Hobby, Βάφτιση, Γάμος, Παιδί, Σεμινάρια, Ιδέες, Αγάπη για το χειροποίητο…
Αν είσαι χειροτέχνης, ερασιτέχνης ή επαγγελματίας, αν είσαι φαν του χειροποίητου και θέλεις να ενημερωθείς, να μάθεις, να αγοράσεις ή απλά να διασκεδάσεις, τότε η Χειροτέχνικα είναι το φυσικό σου περιβάλλον. Τρεις μέρες, από την Παρασκευή 20 μέχρι και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου οι λάτρεις της χειροτεχνίας έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν επιτόπου υλικά, εργαλεία και βιβλία για τις κατασκευές τους, να παρακολουθήσουν δωρεάν σεμινάρια και παρουσιάσεις, να ενημερωθούν για ό,τι καινούργιο στον χώρο και να βρεθούν μαζί με ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη και μεράκι για το χειροποίητο. Επιπλέον φέτος η Χειροτέχνικα φιλοξενεί το PillBox Open Market, με χειροποίητα είδη!!!
Μερικές από τις δραστηριότητες που καλύπτει η Χειροτέχνικα είναι: υλικά πλεξίματος, είδη ραπτικής, υλικά ζωγραφικής και hobby, υφάσματα, υλικά κοσμήματος (faux bijoux, αργυροχρυσοχοϊα, ημιπολύτιμοι λίθοι), υλικά συσκευασίας, είδη διακόσμησης, υλικά γάμου και βάφτισης. Σε αυτή τη διοργάνωση η Χειροτέχνικα φιλοδοξεί να ανοιχτεί και σε νέες θεματικές που αφορούν άμεσα το κοινό της, όπως την κηπουρική, τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, τα μαστορέματα κ.α.
Είτε είσαι, λοιπόν, απλός χομπίστας, επαγγελματίας δημιουργός, καινούργιος fan της χειροτεχνίας ή παλιά καραβάνα στο DIY η Χειροτέχνικα είναι κάτι που δεν θα πρέπει να χάσεις με τίποτα!
Info:
Η Χειροτέχνικα, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο Περίπτερο 16 του ΔΕΚ, την Παρασκευή 20, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.
Eίναι ανοιχτή στο κοινό και μπορούν να την επισκεφτούν ιδιώτες και επαγγελματίες του χώρου της χειροτεχνίας, με συμβολική είσοδο 1 ευρώ.
Η Χειροτέχνικα διοργανώνεται με τη συνεργασία του ftiaxto.gr.
FairsPro
Τηλέφωνο: 210 8061676
Φαξ: 211 2687092
www.xeirotexnika.gr

xeirotexnika-thess-1 (1)

xeirotexnika-thess-2 (1)

xeirotexnika-thess-4 (1)

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!