Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Real Life “LIKE” Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και συμμετέχοντες εθελοντές, έχοντας «καναπέδες» και «πολυθρόνες» επ’ ώμου θα βγουν στους δρόμους, με στόχο μέχρι το τέλος της ημέρας να παραδώσουν μία πιο καθαρή πόλη. Όλοι οι Θεσσαλονικείς καλούνται να σηκωθούν από τον καναπέ και να τους ακολουθήσουν!
Με σύνθημα το REAL LIFE “LIKE” οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα βρίσκονται από το πρωί σε 4 κομβικά σημεία της πόλης (Λ.Νίκης-Παραλία, Πλ.Αριστοτέλους, Ναβαρίνου και την ευρύτερη περιοχή της Βαλαωρίτου) και με την σημαντική βοήθεια και των εθελοντών που θα δηλώσουν συμμετοχή στη δράση αυτή, θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν την εικόνα του κέντρου καθαρίζοντάς το.
Με την δράση αυτή οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ στέλνουν ένα μήνυμα εθελοντισμού και δραστηριοποίησης υπέρ του περιβάλλοντος και της καθαρής πόλης, και ευελπιστούν να συμπαρασύρουν όσο το δυνατόν περισσότερους εθελοντές.
Ο σκοπός της διοργάνωσης είναι να προσκαλέσει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον πραγματικό κόσμο, να απομακρυνθούν για μία μέρα από τον εικονικό κόσμο των social media και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, να σηκωθούν από την πολυθρόνα τους και να κάνουνε LIKE” στον πραγματικό κόσμο.
Ελάτε να μεταδώσουμε το μήνυμα για ένα καλύτερο περιβάλλον στο οποίο θέλουμε να ζούμε!
Δηλώστε συμμετοχή στη δράση στο τηλ. 2310552406 ή στο e-mail [email protected].
Η συγκέντρωση των εθελοντών θα γίνει την Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 11:00, στην είσοδο των ΙΕΚ ΞΥΝΗ (Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη).
Πληροφορίες:
2310552406, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
[email protected], www.iek-xini.edu.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
Για την αφίσα κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!