Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

School of Engineering – Workshop με θέμα: “Εργαστήριο μη Καταστρεπτικών Ελέγχων με τη Μέθοδο των Υπερήχων”

AFISA SEMINARIO XEF MIXANIKON

Στο πλαίσιο του 8ου XINIS EDUCATION FESTIVAL

Στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2016, η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College διοργανώνει workshop – με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ- και με θέμα “Εργαστήριο μη Καταστρεπτικών Ελέγχων με τη Μέθοδο των Υπερήχων”. Το εργαστήριο θα λάβει χώρα την Παρασκευή 27.05.2016, 17:00-19:00, στο Lecture Hall του Κολλεγίου και εισηγητής θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Χρονόπουλος, Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Μη Καταστρεπτικών Ελέγχων.
Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα δοθούν πληροφορίες σχετικά με τους Μη Καταστρεπτικούς Ελέγχους και την συμβολή τους στη διασφάλιση της ποιότητας των υλικών, και των κατασκευών. Στο πρακτικό μέρος του εργαστηρίου, πρόκειται να γίνει εφαρμογή της μεθόδου των υπερήχων με επί τόπου έλεγχο δοκιμίων. Έτσι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την πρακτική εφαρμογή μίας από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες μεθόδους στο πλαίσιο των μη καταστρεπτικών ελέγχων και να σχολιάσουν, με τη βοήθεια του εισηγητή, τα ευρήματα αυτής.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εκπαιδευτικός φορέας στη χώρα μας, για 8η συνεχή χρονιά διοργανώνει το μεγαλύτερο και πλέον πρωτοποριακό εκπαιδευτικό φεστιβάλ της Ευρώπης, το «Xinis Education Festival 2016». Θέτοντας στο επίκεντρο τη ζωή και την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και με οδηγό τη φράση «L I F ELets Imagine Future Evolution», το XINIS EDUCATION FESTIVAL 2016 προσδοκά να σηματοδοτήσει τη διασύνδεση του «σήμερα» με το «αύριο», τόσο στο κομμάτι της εκπαίδευσης και της εργασίας, όσο και αναφορικά με την καθημερινότητα.
To κορυφαίο εκπαιδευτικό φεστιβάλ πραγματοποιείται  σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη από το Μάρτιο έως τον Ιούνιο του 2016, παρέχοντας δωρεάν  περισσότερα από 140 σεμινάρια και 35 εκπαιδευτικές εκδηλώσεις.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρετε μέρος στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς, το Xinis Education Festival 2016, είναι να αποκτήσετε τη V.I.P. Pass, μπαίνοντας στο site www.xinisfestival.edu.gr και συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.
Σε όλους τους συμμετέχοντες των σεμιναρίων και των εκπαιδευτικών εκδηλώσεων του φεστιβάλ, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για ισχυρό βιογραφικό!
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!