Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Σεμινάρια φωτογραφίας από το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ

Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Ένα», ανακοινώνει την έναρξη νέων σεμιναρίων Φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη, στις 30 Νοεμβρίου. Εκτός από τα θεωρητικά μαθήματα, το σεμινάριο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτική εφαρμογή, ώστε ο σπουδαστής από τα πρώτα κιόλας μαθήματα να εφαρμόζει στο studio και στον σκοτεινό θάλαμο, όσα διδάσκεται στη θεωρία.

Το σεμινάριο διαρκεί συνολικά 80 ώρες, αναλυτικά, οι ενότητες είναι οι εξής:
–      Ιστορία φωτογραφίας
–      Εισαγωγή στο φως-Θερμοκρασία κέλβιν
–      Φωτομετρία
–      Φωτογραφικές μηχανές 35 mm-Mεσαίο format
–      Φωτογραφικοί φακοί
–      Σύνθεση της εικόνας – Iστορία της τέχνης
–      Στούντιο φλάς
–      Πορτρέτο-Τοπίο
–      Επεξεργασία εικόνας (Photoshop)
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να καλύψει σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο την τέχνη της φωτογραφίας, από τη λειτουργία των φωτογραφικών μηχανών, τη φωτογραφική λήψη έως και την ψηφιακή επεξεργασία της φωτογραφίας.
Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στην έκθεση φωτογραφίας που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Ε.Ο.ΞΥΝΗ.
Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλους όσους τους ελκύει η τέχνη της φωτογραφίας και επιθυμούν να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε να μπορούν να «αποθανατίζουν» και να επεξεργάζονται τις εικόνες. Τα σεμινάρια μπορούν να παρακολουθήσουν τόσο αυτοί που ενδιαφέρονται για τη φωτογραφία ερασιτεχνικά, ως μέσο καλλιτεχνικής έκφρασης, όσο και αυτοί που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τη φωτογραφία είτε επαγγελματικά, είτε να τη χρησιμοποιήσουν ως εργαλείο στο επάγγελμά τους.
Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, με 32 έτη επιτυχημένης πορείας και συνεπή προσανατολισμό στην ποιοτική εκπαίδευση, πάντα πρωτοπορεί και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των σπουδαστών αλλά και των πιο ενημερωμένων και εξειδικευμένων επαγγελματιών, κατανοώντας τις αλλαγές και τις νέες τάσεις που δημιουργούνται στην αγορά.
Εγγραφές-Πληροφορίες:
KEAΣ ΞΥΝΗ – Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310552406, Εmail: [email protected], Website: www.keasxini.edu.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

 
 
 
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!