Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Σεμινάριο «Αυτοάμυνα – Αυτοπροστασία» στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Σεμινάριο με θέμα Αυτοάμυνα-Αυτοπροστασία διοργάνωσε ο τομέας Στελεχών Υπηρεσιών Ασφαλείας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2013.
Ο εισηγητής του σεμιναρίου, κ. Δημήτρης Γραμματικόπουλος, καθηγητής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ στην ειδικότητα «Στέλεχος Υπηρεσιών Αφαλείας», μαζί με την ομάδα του, έδειξαν στο κοινό του σεμιναρίου πως μπορούν να προστατευθούν με 2 απλές κινήσεις από έναν κακοποιό.
Οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ μαζί με τους φίλους του Xinis Education Festival, δεν παρακολούθησαν απλώς την επίδειξη του κου Γραμματικόπουλου και της ομάδας του, αλλά  προχώρησαν σε πρακτική εφαρμογή των τεχνικών αυτοάμυνας που διδάχθηκαν. Το αποτέλεσμα ήταν  να μεταμορφωθεί η αίθουσα εκδηλώσεων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 9), σε αίθουσα πολεμικών τεχνών.
Σε όλους τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου, χορηγήθηκε βεβαίωση συμμετοχής για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.
Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 13 και αποκτήστε το V.I.P. Pass με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.
Αποκτήστε τώρα το V.I.P. πάσο
XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013: GET CULTURED NOW!!!
http://www.xinisfestival.edu.gr/ 
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ..

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!