Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Σεμινάριο για τον ρόλο του Σύγχρονου Άνδρα από το Τμήμα Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων

MITROPOLITIKO_sygxronos_antras-seminar

Το Τμήμα Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων διοργανώνουν βιωματικό εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Οι πολλαπλές όψεις του σύγχρονου άνδρα» την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19:00-21:00, στο κεντρικό Αμφιθέατρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Μαρούσι (Σωρού 74). Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο κ.Χρήστος Ζιούβας, MSc, CADC, ECP, Ψυχοθεραπευτής-Οικογενειακός Θεραπευτής, Σύμβουλος Τοξικοεξαρτήσεων (http://www.christosziouvas.gr/).
Τι σημαίνει στην εποχή μας να είσαι άνδρας; Τι είναι αυτό που κάνει κάποιον “αληθινό” άνδρα;
Μέσα από μια σύντομη αναδρομή στις κοινωνικές και ψυχολογικές διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες δεκαετίες, οι συμμετέχοντες θα αναζητήσουν τις δικές τους απαντήσεις σε ερωτήματα για θέματα που άπτονται της ανδρικής ταυτότητας: τι αναμένεται από τον άνδρα εραστή, σύντροφο, πατέρα, φίλο, επαγγελματία; Οι απαντήσεις διαφοροποιούνται ανάλογα με το ποιος θέτει το ερώτημα, καθώς και για ποιον άνδρα μιλάμε.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενήλικες άνδρες και γυναίκες και έχει βιωματικό χαρακτήρα καθώς οι συμμετέχοντες θα κληθούν να ανταλλάξουν τις προσωπικές τους απόψεις και εμπειρίες σε θεματικές συζητήσεις ολιγομελών ομάδων.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  • 15 ΕΥΡΩ (ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ)
  • 20 ΕΥΡΩ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Κα Ελενη Παπαδάκη, 210 6199891, [email protected]
 
Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!