Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Σεμινάριο ψυχολογίας: «Η φωτοανάγνωση και το πρόγραμμα: Όσα στο σχολείο δεν έμαθα!» στην Κεντική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης

Σειρά σεμιναρίων ψυχολογίας διοργανώνει η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης διοργανώνει κάθε Τρίτη, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης, Εθνικής Αμύνης 27.

Η ψυχολόγος Γιαννακοπούλου Βασιλική και ο motivational speaker/transformational coach Νάσος Ναούμ παρουσιάζουν την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:30 το σεμινάριο με τίτλο: Η φωτοανάγνωση και το πρόγραμμα: Όσα στο σχολείο δεν έμαθα!

Στη διάρκεια του σεμιναρίου γίνονται ασκήσεις ενδυνάμωσης, παρουσιάζεται η ιστορία επιτυχίας του ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας τροφίμων της Θεσσαλονίκης και δίνεται έμφαση στην ενσυναίσθηση και ιδιαίτερα στο συναίσθημα του φόβου, που μπορεί να ακινητοποιήσει έναν άνθρωπο, όταν θελήσει να υλοποιήσει το όνειρο του. Στο σεμινάριο εκτός από θεωρία υπάρχουν και βιωματικές ασκήσεις!

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν χρειάζεται προεγγραφή.

Πληροφορίες Κωνσταντίνος Βόγδανος 231331 8593

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!