Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Σεμινάριο “StartingupinSKGwithGrekaddict”από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

Η startup που ανέδειξε το experience κομμάτι του ελληνικού τουρισμού

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διοργανώνει την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, στις 15:00, σεμινάριο με θέμα “Startingupin SKG withGRek.Addict : η startup που ανέδειξε το experience κομμάτι του ελληνικού τουρισμού”. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Α2 του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης [Ελ. Βενιζέλου 14 & Τσιμισκή].

Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η κα Σουζάνα Θεοδωρίδου, Cofounder και GeneralManager της Grekaddict,η οποία θα παρουσιάσει το επιτυχημένο παράδειγμα της startupπου ανέδειξε το experience κομμάτι του ελληνικού τουρισμού. H GREKaddict.com είναι μια startup στον χώρο του τουρισμού με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που έχει ως στόχο την παροχή υψηλών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα των ταξιδιωτικών εμπειριών και την προώθηση των προσφερόμενων τουριστικών δραστηριοτήτων για τον επισκέπτη στη Βόρεια Ελλάδα. Σαν αποτέλεσμα όλων αυτών, είναι η στήριξη και η ανάδειξη των μικρών τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων που μέχρι τώρα δεν είχαν είτε την γνώση, είτε τα μέσα είτε ακόμα και την δύναμη να βγουν σε νέες αγορές και να επωφεληθούν από αυτές.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές και αποφοίτους Τουριστικών, Πληροφορικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων, καθώς και σε εξωτερικούς συμμετέχοντες.Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται η κράτηση θέσεων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ:

κος Μουχταρόπουλος Α., [email protected], T 2310 241010

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι ο μεγαλύτερος πάροχος Βρετανικής Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.  Διαθέτει 10 Σχολές και προσφέρει 58 αναγνωρισμένα bachelors και masters, σε συνεργασία με 5 διακεκριμένα Βρετανικά Πανεπιστήμια. Τα προγράμματα σπουδών παρέχονται στα υπερσύγχρονα campuses21.700 m²του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σε Αθήνα, Μαρούσι, Πειραιά και Θεσσαλονίκη.

Περισσότερες πληροφορίες για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο www.mitropolitiko.edu.gr

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!