Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Σεμινάριο στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας – Όλες οι λεπτομέρειες για το πρόγραμμα επιδότησης νέων αγροτών από τον διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας Χαλκιδικής

epidotisi_neon_agroton

Πλήρη και λεπτομερή ενημέρωση για το πρόγραμμα επιδότησης νέων αγροτών, αλλά και για τα προγράμματα ενισχύσεων ανά περιφέρεια θα έχουν όσοι συμμετάσχουν στο σεμινάριο-διάλεξη που διοργανώνει ο Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας με εισηγητή τον διευθυντή Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Χαλκιδικής, Κώστα Τερτιβανίδη, γεωπόνο, PhD, Msc, τον πλέον αρμόδιο να δώσει απαντήσεις.
Στην εποχή κατά την οποία πολλοί νέοι στρέφονται επιχειρηματικά στον τομέα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ γίνεται αρωγός και συμπαραστάτης στην αγωνία τους να ενημερωθούν όσο το δυνατόν πληρέστερα από ανθρώπους ειδικούς σε αγροτικά θέματα.
Στο σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα πληροφορηθούν για τα κριτήρια υπαγωγής στο πρόγραμμα επιδότησης νέων αγροτών, τον τρόπο υποβολής υποψηφιότητας, τους κλάδους αγροτικής και κτηνοτροφικής οικονομίας για τους οποίους μπορούν να καταθέσουν πρόταση, ανά περιφέρεια, τη διάρκεια υλοποίησης επιχειρηματικού σχεδίου και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από αυτό, τα ποσά της επιδότησης και τον τρόπο καταβολής τους.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 19 Μαΐου, στις 3 μ.μ., στην Αίθουσα Διαλέξεων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, 1ος όροφος, Βαλαωρίτου 9.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όποιον ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για το πρόγραμμα νέων αγροτών και να εισέλθει στον τομέα της αγροτικής επιχειρηματικότητας.
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr | www.facebook.com/iekxinithessaloniki
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!