Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Σεμινάριο Σχολής Χορού Βίκης Σιάνου – PARTNERING WORK – "Διφωνία" – Δέσποινα Καπουλίτσα – Σόνια Ντόβα

“Μέσα από την πρωταρχική επαφή με τον προσωπικό μας κόσμο μπορούμε να καλύψουμε στην συνέχεια την κενότητα των επαφών”
Βασικό αντικείμενο έρευνας των μαθημάτων αυτών είναι να βοηθήσουμε το χορευτή να αντιληφθεί την αποτελεσματική χρήση της φυσικής προσπάθειας και την απόκτηση σωματικής συνείδησης που χρειάζεται για να έρθει σε μια αρμονική σωματική επικοινωνία.
Κάθε μάθημα θα ξεκινά με ένα τεχνικό μέρος που θα περιλαμβάνει ασκήσεις των release τεχνικών με έμφαση στην εναλλαγή απόλυτης χαλάρωσης και έντασης. Απώτερος στόχος είναι η ανάπτυξη του εύρους των δυνατοτήτων κίνησης, η απόκτηση ενεργού κέντρου και η ενεργοποίηση της προσοχής (focus), στοιχεία που θα βοηθήσουν στο σωματικό διάλογο.
Το δεύτερο μέρος επικεντρώνεται σε σωματικούς διαλόγους (κινητικές φράσεις) με τους οποίους θα δουλέψουμε με όρους όπως το βάρος, η αντίθεση δυνάμεων, το μοίρασμα του χρόνου, ο συντονισμός, η εμπιστοσύνη, η συνειδητοποίηση ρόλων, η ανάπτυξη ενστίκτων, κάνοντας χρήση της προσωπικής σωματικής συνείδησης που έχει αποκτηθεί στο πρώτο μέρος.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που διαθέτουν βασικές γνώσεις χορού.
Στοιχεία επικοινωνίας:

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!