Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Σεμινάριο «Τεχνικές Περίδεσης | Αθλητικό Tape/Επίδεσμος» από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το Τμήμα Φυσικοθεραπείας της Σχολής Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργανώνει την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 και ώρες 09:00–15:00 βιωματικό σεμινάριο διάρκειας 6 ωρών με θέμα «Τεχνικές Περίδεσης | Αθλητικό Tape/Επίδεσμος». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στοDowntownCampus του Κολλεγίου [Ακαδημίας 42].

Το σεμινάριο θα καλύψει πολλές από τις τεχνικές περίδεσης που χρησιμοποιούνται σε ένα αθλητικό περιβάλλον. Θα ληφθούν υπόψη τα θέματα ασφάλειας που αφορούν στην περίδεση, καθώς και στη θεωρία της αθλητικής ταινίας, ενώ θα καλυφθούν τεχνικές περίδεσης που περιλαμβάνουν τις περιοχές του άκρου ποδός, του γόνατος, του ώμου, του αγκώνα και της πηχεοκαρπικής. Στόχος του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση του συμμετέχοντα για την περίδεση σχετικά με την πρόληψη τραυματισμών, την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας περαιτέρω βλάβης σε περίπτωση τραυματισμού και την υποβοήθηση της θεραπευτικής διαδικασίας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες φυσικοθεραπευτές, νοσηλευτές, ποδίατρους και φοιτητές των προαναφερόμενων ειδικοτήτων.

Εισηγητής είναι ο κ. Σωτήριος Λεβειδιώτης, Φυσικοθεραπευτήςμε ειδίκευση στην επίδραση KINESIOTAPE και διατάσεων τύπου P.N.F. στην ελαστικότητα του δικεφάλου μηριαίου μυός σε ποδοσφαιριστές.

ΚΟΣΤΟΣ:

  • 70€ φοιτητές και απόφοιτοι ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ
  • 100€ εξωτερικές συμμετοχές

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ : κα Γιώτα Μπογιατζή, [email protected], Τ 2108256708

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

__________________________________________________________________

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διαθέτει μακρά εκπαιδευτική παράδοση – περισσότερα από είκοσι (20) χρόνια- στις Επιστήμες Υγείας. Σήμερα, προσφέρει τη μεγαλύτερη σε εύρος επιστημών ΣΧΟΛΗ ΥΓΕΙΑΣ, σε συνεργασία με διακεκριμένα δημόσια Βρετανικά Πανεπιστήμια. Η Σχολή προσφέρει ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ προγράμματα σε επιστήμες όπως η Ποδιατρική, η Νοσηλευτική, η Μαιευτική, η Φυσικοθεραπεία, η Λογοθεραπεία, η Εργοθεραπεία, η Διαιτολογία, η Βιοϊατρική και η Προπονητική και Φυσική Αγωγή. Επιπλέον, προσφέρει ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ προγράμματα στη Φυσικοθεραπεία και την Προηγμένη Διαιτολογική Πρακτική. Η κλινική άσκηση των φοιτητών υλοποιείται σε περισσότερα από 100 συνεργαζόμενα με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο πλαίσια  στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη (νοσοκομεία, κέντρα αποκατάστασης, θεραπευτήρια και κλινικές κ.α) και συχνά αποτελεί το εφαλτήριο της μετέπειτα επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας των αποφοίτων.

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copied!