Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Σεμινάριο: Θεραπείες Hyaluronic & Oily Hydra

Σεμινάριο: Θεραπείες Hyaluronic & Oily Hydra

Από την εταιρεία Juliette Armand και τον Τομέα Ομορφιάς των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Ο Τομέας Ομορφιάς των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: «Θεραπείες Hyaluronic & Oily Hydra». Το σεμινάριο θα παρουσιάσουν τα στελέχη της εταιρείας Juliette Armand, κυρία Πυδαράκη-Μπουρίδου Χριστίνα (Αισθητικός) και κυρία Μιτσοπούλου Κυριακή (Αισθητικός).  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 9, την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014, στις 14.00.
Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου η εταιρεία Juliette Armand, θα παρουσιάσει στους σπουδαστές της Τομέα Ομορφιάς τις νέες αυτές τεχνικές, αντίγυρανσης και ενυδάτωσης, τις εφαρμογές τους, καθώς θα γίνονται και ζωντανές επιδείξεις σε συνεργασία με τις σπουδάστριες των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.
Στόχος της διάλεξης, είναι οι σπουδαστές του Τομέα Ομορφιάς των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, να εμπλουτίσουν το γνωστικό τους αντικείμενο με τις πιο πρόσφατες τεχνικές του χώρου, ώστε με την ολοκλήρωση των σπουδών τους να είναι εφοδιασμένοι με τα ανταγωνιστικότερα προσόντα, για να διεκδικήσουν την θέση εργασία που επιθυμούν.
Το σεμινάριο μπορούν να παρακαλουθήσουν επαγγελματίες του κλάδου της Ομορφιάς και της Αισθητικής, φοιτητές και απόφοιτοι των ΤΕΙ Αισθητικής, καθώς και όποιος άλλο το επιθυμεί, μιας και το Σεμινάριο είναι ανοιχτό προς το κοινό. Η είσοδος είναι δωρεάν.
 
Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ | Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 |Τ: 2310 552 406
www.iekxini.edu.gr | iek@xinis.net
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!