Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

SHIPPING & BUSINESS EDUCATION – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΛΥΚΕΙΟΥ

SHIPPING & BUSINESS EDUCATION - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΓΙΑ  ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ  ΛΥΚΕΙΟΥ

Το SBE  (Σχολη Ναυτιλιακών Σπουδών), δραστηριοποιείται στο χώρο της Ναυτιλιακής Εκπαίδευσης  28 συναπτά έτη, έχοντας προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε

  1. Αποφοίτους Λυκείου,
  2. Πτυχιούχους Ανωτάτων σχολών,
  3. Εργαζόμενους Ναυτιλιακών επιχειρήσεων ,
  4. Μάνατζερς  Ναυτιλιακών επιχειρήσεων, όπως και σε
  5. Αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού  (Πλοιάρχους  και Μηχανικούς , Α ,Β  και  Γ  τάξεως ).

Όλοι οι πτυχιούχοι μας, εργάζονται  (με καλές απολαβές)  στις 750 ναυτιλιακές επιχειρήσεις  και στις 500  ναυλομεσιτικές επιχειρήσεις,  μετά από την αποφοίτηση τους.
Για να γνωρίσουν οι Απόφοιτοι Λυκείου τον Ναυτιλιακό Κλάδο, τις Ναυτιλιακές Επιχειρήσεις και τις Ναυτιλιακές Σπουδές, που παρέχονται στο SBE, σας   προσκαλούμε   (εντελώς δωρεάν ) να  παρακολουθήσετε ένα μονοήμερο Σεμινάριο στις εγκαταστάσεις  μας καθημερινώς , από τις 26/08/2014 , αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού.
Στο πρόγραμμα αυτό θα γνωρίσετε τους καθηγητές /τριες  του SBE, που θα σας ξεναγήσουν στον θαυμαστό κόσμο της Ναυτιλίας .
Για να συμμετέχετε στο πρόγραμμα, θα τηλεφωνήσετε στο SBE και θα επικοινωνήσετε  τηλεφωνικώς  με τον κ. Γ. Μανιατακη  η  την  Γραμματεία στα  τηλ.  210-9480694  η  5,  για την δήλωση της συμμετοχής σας (που είναι εντελώς δωρεάν).
Δ/νση : Λ.Ποσειδωνος 47,  18344  Μοσχατο , 5ος οροφος
Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ.: 210 9480694, 210 9480695
Web: www.sbe.gr
Email: [email protected]
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!