Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

SPORTS MANAGEMENT με τη Γενική Γραμματέα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Χριστίνα Τσιλιγκίρη στην ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ

sports-management-dt

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ -ΕΝΑΡΞΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 15/11

 
Η ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ, το Πρώτο Κέντρο για την ΑΛΦΑ σου Επιλογή (Κ.Δ.Β.Μ. 2), ανακοινώνει την έναρξη του κορυφαίου πρόγραμματος επαγγελματικής εξειδίκευσης «Sports Management» (Αθλητικό Μάνατζμεντ), με εισηγήτρια τη Γενική Γραμματέα και Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη.
Σε ένα σεμινάριο συνολικής διάρκειας 30 ωρών, με έναρξη την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι, η κα Τσιλιγκίρη διαθέτει όλες τις γνώσεις και την εμπειρία, ώστε να μεταλαμπαδεύσει τη συνταγή της επιτυχίας ενός επιτυχημένου Sports Manager σε όλους τους συμμετέχοντες του προγράμματος.
Το πρόγραμμα «Αθλητικό Μάνατζμεντ – Sports Management» έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να αναλυθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν το management αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων από άλλου είδους επιχειρήσεις. Στόχος του σεμιναρίου είναι η κατανόηση των βασικών και προχωρημένων αρχών της Αθλητικής ∆ιοίκησης και η πρακτική τους εφαρμογή σε επίπεδο δημόσιων και ιδιωτικών, τοπικών και διεθνών, αθλητικών οργανισμών.
Είσαι γυμναστής, προπονητής, διαιτητής, αθλητής; Εργαζόμενος που αναζητά επαγγελματική εξειδίκευση για βελτίωση των απολαβών του, ή αλλαγή καριέρας; Φοιτητής ή απόφοιτος ανεξαρτήτως ειδικότητας, που επιθυμεί επαγγελματική δικτύωση; Άνεργος που αναζητά αποτελεσματικό τρόπο εισόδου στην αγορά εργασίας;
Κράτησε τώρα μία από τις τελευταίες θέσεις στο πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης «SPORTS MANAGEMENT» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης 2 ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ και δώσε νέα ώθηση στην καριέρα σου!
 
Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις θέσεων:
ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500, www.alfastudies.gr
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!