Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Σπουδές Γραφιστικής: «Σχεδίασε» την επιτυχία σου στο βραβευμένο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας

Σπουδές Γραφιστικής: «Σχεδίασε» την επιτυχία σου στο βραβευμένο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας
Σπουδές Γραφιστικής: «Σχεδίασε» την επιτυχία σου στο βραβευμένο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ

 

Επειδή, ως γνωστόν, «μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις», το επάγγελμα του γραφίστα είναι περιζήτητο στις μέρες μας, η δουλειά του ωστόσο δεν είναι καθόλου εύκολη και τυποποιημένη. Γιατί ο γραφίστας είναι ο επαγγελματίας που θα πρέπει να αποτυπώσει με εικόνα -μεστά και αποτελεσματικά- το διαφημιστικό μήνυμα της εταιρείας για την οποία εργάζεται ώστε και να γίνει αντιληπτό στο κοινό (τον καταναλωτή δηλαδή), αλλά και να εντυπωσιάσει ώστε να οδηγήσει στην αγορά του προϊόντος!

 

Ως εκ τούτου, η Γραφιστική είναι ένας τομέας με απεριόριστες προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης, ανέλιξης και καταξίωσης, καθώς και ένα άκρως απαιτητικό επάγγελμα που απαιτεί σωστή, σύγχρονη κατάρτιση, διαρκώς επικαιροποιημένη με τις νέες τεχνικές και μεθόδους οπτικής επικοινωνίας!

 

Αν θες λοιπόν να συνδυάσεις την καλλιτεχνική σου τάση με ένα προσοδοφόρο επάγγελμα με ζήτηση στην αγορά εργασίας, η Γραφιστική είναι σίγουρα ένας τομέας με απεριόριστες προοπτικές, που θα δώσει «ασφαλή» διέξοδο στην επιθυμία σου! Τα ερωτήματα βέβαια που προκύπτουν εδώ είναι κρίσιμα: «ποια σχολή Γραφιστικής να επιλέξω;», «υπάρχει ΙΕΚ Γραφιστικής που να παρέχει σωστή πρακτική άσκηση και να σου δίνει “βήμα” για την αγορά εργασίας;».

 

Για ολοκληρωμένες σπουδές Γραφιστικής με μέλλον, μία είναι η… ΑΛΦΑ επιλογή! Έχοντας υποστηρίξει τον κορυφαίο θεσμό των βραβείων ΕΒΓΕ (Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης) και επιλέγοντας κορυφαίους καθηγητές-καταξιωμένους επαγγελματίες στον χώρο της Γραφιστικής, της Διαφήμισης & της Επικοινωνίας, με ευρωπαϊκές διακρίσεις και… «βραβεία Μπότση» στο βιογραφικό τους, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας «υπογράφει» την επαγγελματική σου επιτυχία ως Graphic Designer!

 

9+ 1 λόγοι για να επιλέξεις Σπουδές Γραφιστικής στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας!

  • Σπουδάζεις στο μοναδικό ΙΕΚ που παρέχει σεμινάρια διαδραστικού INFOGRAPHICS (οπτικοποίηση είδησης)
  • Αποσπάς 1α βραβεία και διακρίσεις σε πανελλήνιους διαγωνισμούς Γραφιστικής
  • Εκπαιδεύεσαι από καθηγητές – καταξιωμένους επαγγελματίες στον χώρο της Γραφιστικής, της Διαφήμισης και της Επικοινωνίας
  • Χρησιμοποιείς σύγχρονα εργαστήρια, εξοπλισμένα με όλα τα σχεδιαστικά software
  • Υλοποιείς μεγάλα projects σε συνεργασία με τις κορυφαίες -συνεργαζόμενες με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ- εταιρείες του κλάδου (σχεδίαση προσκλήσεων/αφισών/εντύπων/περιοδικών/newsletters, κ.ά.)
  • Δημιουργείς πλούσιο portfolio εργασιών επαγγελματικού επιπέδου, έως την αποφοίτησή σου
  • Πραγματοποιείς εκπαιδευτικές επισκέψεις σε δημιουργικούς χώρους αναγνωρισμένων επαγγελματιών του κλάδου, σε εταιρείες media, κ.α.
  • Παρακολουθείς εξειδικευμένα σεμινάρια & διαλέξεις, με αντικείμενο τη Γραφιστική -Ενδεικτικά: «ΤΑ INFOGRAPHICS ΣΤΑ MEDIA», «Multimedia design», «Web design», «Special digital effects», «Η τεχνική της διαφήμισης», «Δημιουργικότητα, τηλεόραση & Γραφιστική», «Η τέχνη της εικόνας», κ.ά.
  • Έχεις το πλεονέκτημα να αποκτήσεις την κορυφαία βρετανική πιστοποίηση ABC CERTA Awards από τον ομώνυμο, διεθνή φορέα απονομής τίτλων σπουδών, με στόχο την ενίσχυση του βιογραφικού σου και τη διαβάθμιση του πτυχίου σου

 

Σπούδασε το επάγγελμα που σου ταιριάζει και γίνε αυτό που ονειρεύεσαι, επιλέγοντας μία από τις ειδικότητες του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ:

 

Αν θέλεις κι εσύ να γίνεις το αυριανό… Σύμβολο Επαγγελματικής Επιτυχίας στη Γραφιστική, κάνε ΣΗΜΕΡΑ την εγγραφή σου στα Νέα Τμήματα Οκτωβρίου του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας!

 

Κλείσε ΣΗΜΕΡΑ ραντεβού με έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο Εκπαίδευσης & κάνε εγγραφή με 50% έκπτωση, με ένα click:

https://bit.ly/46I3exL

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!