Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Σπούδασε Αγροτουριστικά και άλλαξε ζωή!

Σπούδασε Αγροτουριστικά και άλλαξε ζωή!

Γιατί να ασχοληθείς με τον Αγροτουρισμό;

  • Για να τονώσεις την αγροτική ζωή και να ενισχύσεις το οικονομικό σου εισόδημα.
  • Για ν’ αξιοποιήσεις προς όφελός σου, ό,τι η φύση σου προσέφερε απλόχερα.
  • Για να συμβάλλεις και εσύ στο να παραμείνουν οι νέοι στην ύπαιθρο.

Προέρχεσαι από αγροτική οικογένεια? Εμπλούτισε τις επιχειρηματικές σου δραστηριότητές! Για την αγροτική οικογένεια ο αγροτουρισμός είναι:

  • Ένας ουσιαστικός τρόπος να συμπληρώνει σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, το εισόδημα της.
  • Ένας τρόπος να βρουν απασχόληση οι νέοι, οι αγρότισσες, οι κάτοικοι των οικονομικά ασθενέστερων ορεινών και μειονεκτικών περιοχών.
  • Η δημιουργία ενός φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος για την υποδοχή του επισκέπτη.
  • Η δημιουργία ενός περιβάλλοντος μέσα στο οποίο ο επισκέπτης θα γνωρίσει τον τόπο, θα τον νιώσει οικείο και θα θελήσει να τον ξαναεπισκεφθεί.

Σπούδασε Αγροτουριστικά και άλλαξε ζωή!
Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης προσφέρει την εξειδίκευση που ψάχνεις και σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση σε έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς στη χώρα μας. Προτεραιότητα του η αποτελεσματική δραστηριοποίηση των αποφοίτων σε τομείς ανάπτυξης της υπαίθρου.
Η Ελλάδα δεν θα σταματήσει να είναι συνυφασμένη με τον μαζικό τουρισμό. Επιπλέον όμως διαθέτει εξαιρετικούς και ποικίλους τουριστικούς πόρους που μπορούν να αξιοποιηθούν και να αναδείξουν ένα νέο εναλλακτικό πρόσωπο, ένα ποιοτικό προϊόν προσανατολισμένο σε ένα εξίσου ποιοτικό τμήμα της αγοράς.
Ο αγροτουρισμός δεν είναι απλώς μια μορφή τουρισμού. Είναι μια διαφορετική προσέγγιση στον τρόπο ζωής, μια νέα πραγματικότητα, ένα όραμα.
Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης έχει «οραματιστεί» το μέλλον σου. Ζήσε την πιο συναρπαστική εμπειρία σπουδών μαθαίνοντας από τους καλύτερους.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
Δήλωσε το ενδιαφέρον σου εδώ:
http://www.iek-xini.edu.gr/iek-thessalonikis-campus
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!