Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΣΠΟΥΔΑΣΕ ART & DESIGN ΣΤΑ ΙΕΚ ΞΥΝΗ!

Στην εποχή της εικόνας και του διαδικτύου η τέχνη του design είναι αυτή που κυριαρχεί, από το γράφημα που αντικρίζουμε στην οθόνη του κινητού μας, μέχρι την πιο πρωτοποριακή διαφήμιση της τηλεόρασης. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον  είναι συνεχής η απαίτηση για καταρτισμένους designers που συνδυάζουν την γνώση με το ταλέντο. Για περισσότερες από 2 δεκαετίες το Art & Design School των ΙΕΚ ΞΥΝΗ καλύπτει την ανάγκη για πρωτοποριακή και ολοκληρωμένη κατάρτιση των επαγγελματιών του design στην Ελλάδα.
Στο Art Design School των ΙΕΚ ΞΥΝΗ ο νέος που έχει ταλέντο στο σχέδιο, ο νέος που θέλει να ασκήσει ένα επάγγελμα δημιουργικό και σύγχρονο, μέσω του οποίου θα αναδεικνύονται η αισθητική και η φαντασία του, μπορεί να επιλέξει μία από τις παρακάτω ειδικότητες:

Παρακολουθώντας το διετές πρόγραμμα σπουδών των παραπάνω ειδικοτήτων, ο σπουδαστής του Art & Design School αποκτά ένα δυνατό πτυχίο, αναγνωρισμένο από το κράτος.
Οι σπουδαστές του Art & Design School των ΙΕΚ ΞΥΝΗ εξειδικεύονται μέσα σε ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών, από πετυχημένους επαγγελματίες, όπως διακοσμητές, art directors, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές,  σε ειδικά εξοπλισμένα εργαστήρια νέων τεχνολογιών. Παρακολουθώντας το πρόγραμμα διδασκαλίας της ειδικότητας που θα επιλέξουν, λαμβάνουν όλες τις γνώσεις που απαιτεί η αγορά εργασίας. Παράλληλα, αναπτύσσουν τη δημιουργική τους έκφραση, απελευθερώνοντας το ταλέντο, τη φαντασία και την ιδιαίτερη αισθητική τους.
Με ειδικές εργασίες-projects, ετήσιες εκθέσεις με δικές τους δημιουργίες, συμμετοχές και διακρίσεις σε διαγωνισμούς και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες, οι σπουδαστές Εφαρμοσμένων Τεχνών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ αποκτούν πολύπλευρη και συνεχή επιμόρφωση. Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σειρά σεμιναρίων, διαλέξεων και να συμμετέχουν σε ημερίδες. Σε αυτές τις εκδηλώσεις έμπειροι επαγγελματίες του design και των εικαστικών τεχνών μεταδίδουν τις απαιτούμενες γνώσεις στους μελλοντικούς συναδέλφους τους. Παράλληλα, πραγματοποιούν τακτικά εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επαγγελματικούς χώρους, γκαλερί και μουσεία.
Οι απόφοιτοι Εφαρμοσμένων Τεχνών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ υποστηρίζονται άμεσα από το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ (Γραφείο Εργασίας Σπουδαστών & Αποφοίτων). Το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ διοργανώνει ειδικές Ημέρες Καριέρας μέσω των οποίων φέρνει σπουδαστές και απόφοιτους σε επαφή με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του χώρου του Art & Design, οδηγώντας τους έτσι στην επαγγελματική αποκατάσταση. Η συνεργασία με διαφημιστικές εταιρίες, δημιουργικά γραφεία, εταιρίες γραφικών τεχνών, διακοσμητικά γραφεία, αρχιτεκτονικά γραφεία και τεχνικές εταιρίες, προσφέρει στους σπουδαστές την ευκαιρία για πρακτική άσκηση κατά την διάρκεια των σπουδών τους και εύρεση εργασίας μετά την αποφοίτησή τους.
Η πολυετής εμπειρία  στην εκπαίδευση και κατάρτιση γραφιστών, διακοσμητών και σχεδιαστών 3D Animation και Computer Graphics του Art & Design School των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή για όσους θέλουν να γίνουν ολοκληρωμένοι και χαρισματικοί επαγγελματίες.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Βαλαωρίτου 9
Τηλ.: 2310552406
[email protected]
 
Επισκεφθείτε την Beauty Academy των ΙΕΚ ΞΥΝΗ στο διαδίκτυο
http://www.iek-xini.edu.gr/
https://www.facebook.com/iekxinithessaloniki
http://iek-xini-texnes-grafistas.blogspot.gr/
http://www.youtube.com/watch?v=6c0Dgoei0TU
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!