Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Σπουδές ΣΗΜΕΡΑ, Δουλειά ΑΥΡΙΟ, Επιτυχία για ΠΑΝΤΑ

Ένα κορυφαίο εκπαιδευτικό όραμα που «μεταφράζεται» σε μια μοναδική εμπειρία ποιοτικών σπουδών, που με τη σειρά τους δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για αμέτρητες ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης και επιτυχίας, και μάλιστα με επιδότηση διδάκτρων 40%…

Αυτό είναι το ανταγωνιστικό «πακέτο» εκπαίδευσης που προσφέρει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και αυτόν τον Σεπτέμβριο στους νέες και νέες που θα το επιλέξουν, με εχέγγυα την πείρα ετών στον χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης, τους χιλιάδες επιτυχημένους αποφοίτους του, αλλά και τις πρωτιές των σπουδαστών του, οι οποίοι αποσπούν κάθε χρόνο τις περισσότερες διακρίσεις και βραβεύσεις σε όλους τους τομείς σπουδών!

9+ 1 λόγοι για να επιλέξεις το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη!

Ακόμα δυσκολεύεσαι να επιλέξεις μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού ΙΕΚ; Τα 10 ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που ακολουθούν, θα σε πείσουν να κάνεις αυτόν τον Σεπτέμβριο την… ΑΛΦΑ επιλογή για το μέλλον σου!

1.      Επαγγελματική Αποκατάσταση
Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ δημιουργεί για τους σπουδαστές του σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης στις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς, με την καταλυτική συμβολή του Γραφείου Εργασίας. Το Job Center του ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποτελεί το μεγαλύτερο και πλέον αποτελεσματικό Γραφείο Εργασίας εκπαιδευτικού φορέα στη χώρα μας, σε επίπεδο απορρόφησης στην αγορά εργασίας, σε ένα ευρύ δίκτυο 4.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

2.      Πρακτική Άσκηση
Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ εξασφαλίζει πρακτική άσκηση για όλους τους σπουδαστές του –σε πολλές περιπτώσεις και με αμοιβή! – στις μεγαλύτερες και ισχυρότερες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις.

3.      Career Days
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ συμμετέχουν στις Ημέρες Καριέρας- Career Days -που αποτελούν πρωτοποριακό θεσμό του μεγαλύτερου ΙΕΚ της χώρας- όπου έρχονται σε επαφή με εκπροσώπους κορυφαίων εταιρειών όλων των κλάδων της αγοράς και δίνουν συνεντεύξεις εργασίας σε εν δυνάμει μελλοντικούς τους εργοδότες.

4.      Education Festival
ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο Education Festival, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, με 140 και πλέον σεμινάρια εξειδίκευσης. Το φεστιβάλ-θεσμός στα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά δρώμενα «έκλεισε» φέτος 10 χρόνια και συνεχίζει στο δρόμο της εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας, με άξονα το «BELIEVE+TRUST=SUCCESS» των εκπαιδευτικών φορέων ΙΕΚ ΑΛΦΑ και Mediterranean College και ανανεώνει το «ραντεβού» του με τη νεολαία για τον Μάρτιο του 2019.

5.      Σύγχρονο Εκπαιδευτικό Περιβάλλον
Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, δημιουργούν για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ ένα άριστο περιβάλλον εκπαίδευσης.

6.      Ποιότητα Σπουδών
Ανώτερη ποιότητα σπουδών σε 95 περιζήτητες ειδικότητες, με καθηγητές – καταξιωμένους επαγγελματίες στην αγορά εργασίας.

7.      Βρετανική Πιστοποίηση NCFE
Όλοι οι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν την κορυφαία βρετανική πιστοποίηση NCFE, η οποία δίνει «προστιθέμενη αξία» στις σπουδές τους, ενισχύοντας το βιογραφικό τους. Το NCFE, ως ένας Παγκοσμίως Αναγνωρισμένος Βρετανικός Φορέας Πιστοποίησης Προσόντων, αναβαθμίζει το πτυχίο των αποφοίτων όλων των Τομέων Σπουδών, επιτρέποντας στον κάτοχο της πιστοποίησης να διεκδικήσει ανώτερες θέσεις στο αντικείμενό του, όχι μόνο στην Ελλάδα και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και σε όλον τον κόσμο.

8.      Υποτροφίες
Με στόχο την ενθάρρυνση του σπουδαστικού ξεκινήματος των νέων εν καιρώ κρίσης, αλλά και την επιβράβευση της αριστείας, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ πρωτοπορεί στο θεσμό των υποτροφιών. Μάλιστα, για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ ανακοινώνει ένα νέο, μεγάλο πρόγραμμα υποτροφιών και επιδότησης διδάκτρων για σπουδές ΙΕΚ, αλλά και για το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2 ΑΛΦΑ επιλογή, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα!

9.      Κέντρο Διά βίου μάθησης ΑΛΦΑ επιλογή
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, μέσω ταχύρυθμων σεμιναρίων και προγραμμάτων εξειδίκευσης συνεχιζόμενης εκπαίδευσης από το Κέντρο Διά βίου Μάθησης ΑΛΦΑ επιλογή.

+1  Συνέχιση Σπουδών
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ εξασφαλίζουν αυτόματα προεγγραφή στο 1o Iδιωτικό Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας που μετρά 41 χρόνια από την ίδρυσή του, το Mediterranean College, και αποκτούν Αναγνωρισμένο Τίτλο Σπουδών Bachelor’s.

Δεν έχει σημασία αν θα επιλέξεις: 
·         Ναυτιλιακά
·         Μάρκετινγκ
·         Μαγειρική
·         Τουριστικά
·         Φυσικοθεραπεία
·         Προπονητική
·         Πληροφορική
·         Μηχανολογία
·         Αισθητική
·         Νοσηλευτική
·         Διοίκηση Επιχειρήσεων
·         Λογιστική
·         Δημοσιογραφία
·         Εργοθεραπεία
·         Παιδαγωγικά
·         Aθλητική Δημοσιογραφία

Όταν ξέρεις ότι η απόφασή σου για σπουδές αφορά άμεσα στο επαγγελματικό σου μέλλον, τότε η επιλογή μπορεί να είναι μόνο μία: ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ σήμερα -Επαγγελματίας αύριο – Believe
Ενημερώσου ΣΗΜΕΡΑ στο site ή στα τηλέφωνα 210 5279 500 (για Αθήνα), 210 4120 313 (για Πειραιά), 210 9640 117 (για Γλυφάδα) και 2310 552406 (για Θεσσαλονίκη) και εξασφάλισε προνομιακά δίδακτρα -40% για λίγες ακόμα μέρες! Μην χάσεις την ευκαιρία να σπουδάσεις!

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!