Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Στήριξη στους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Στήριξη στους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Μείωση διδάκτρων έως και 50% για την ακαδημαϊκή χρονιά 2013-2014 ως ενίσχυση στους πληγέντες του σεισμού, ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης, αφορά σπουδαστές που φοιτούν ήδη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ Αθήνας, Πειραιά ή Θεσσαλονίκης και οι οικογένειες τους διαμένουν στην Κεφαλλονιά και έχουν υποστεί ζημίες από τους σεισμούς, αλλά και όσους εγγραφούν στο εαρινό εξάμηνο του Φεβρουαρίου και διαμένουν στην Κεφαλλονιά, επίσης πληγέντες από τους σεισμούς.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΚΜΗ Κων/νος Ροδόπουλος « αυτή τη στιγμή που οι κάτοικοι της Κεφαλλονιάς δοκιμάζονται σκληρά, είναι επιτακτική ανάγκη για εμάς τους λειτουργούς της Παιδείας να μην κλείνουμε τα μάτια  σε ένα υπαρκτό και σοβαρό πρόβλημα και να έχουμε ουσιαστικές και ακαριαίες αντιδράσεις. Στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ σπουδάζουν πολλά νέα παιδιά από το νησί της Κεφαλλονιάς. Είναι χρέος μας απέναντι σε αυτά και στους γονείς τους να προσφέρουμε ένα χέρι στήριξης και αγάπης».

Για πληροφορίες κα Μαριάννα Λιάκου, 210-8224074

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!