Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Στις γλυκές γεύσεις του Plaisir κρύβονται υποτροφίες σπουδών στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ

NEW diagonismos ypotrofion PLAISIR

Κάπου ανάμεσα σε ρευστή υπέροχη σοκολάτα, σε παγωτό παρφέ ή ανατολίτικα σιροπιαστά κρύβονται δύο υποτροφίες τις οποίες προσφέρει το Plaisir για γλυκές σπουδές σε όποια ειδικότητα του ΙΕΚ ΞΥΝΗ επιθυμούν οι τυχεροί.
Με την αγορά κάθε προϊόντος διεκδικείς την είσοδό σου με υποτροφία σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον αντάξιο της πολύχρονης πορείας του στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, που ακολουθεί τους σύγχρονους  ρυθμούς της εποχής και συνεχώς ανανεώνεται , αναπτύσσεται και προλαβαίνει τις εξελίξεις.
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι συνώνυμο της άριστης εκπαίδευσης σε όλες τις ειδικότητες και της άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης , καθώς συνεργάζεται με πλήθος εταιριών που εμπιστεύονται τον Όμιλο ΞΥΝΗ για το επίπεδο σπουδών που προσφέρει και εντάσσουν στους κόλπους τους αποφοίτους όλων των ειδικοτήτων.
Μπορεί λοιπόν εκτός από τα γλυκά του Plaisir να σου αρέσουν το ίδιο και οι σπουδές στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
Δοκίμασε την τύχη σου να βρεθείς στο υπέροχο εκπαιδευτικό περιβάλλον του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, δηλώνοντας συμμετοχή με κάθε αγορά προϊόντος από το Plaisir.
Η κλήρωση θα γίνει στις 30 Ιουλίου 2016 και θα είναι διπλά γλυκό το καλοκαίρι των δύο τυχερών που θα κερδίσουν την ευκαιρία να διεισδύσουν στους κόλπους εκπαίδευσης του Ομίλου ΞΥΝΗ.
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 – Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr[email protected]www.facebook.com/iekxinithessaloniki
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!