Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Στο Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας

Μια… μέρα στο Μουσείο πέρασαν οι σπουδαστές Πληροφορικής & Υπολογιστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης που πραγματοποίησαν στο Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής στο Αιγάλεω.
Οι σπουδαστές των ειδικοτήτων «Τεχνικός Λογισμικού Η/Υ»,  «Τεχνικός Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών», «Τεχνικός Η/Υ» και «Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής» είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο χώρο και να παρακολουθήσουν μια διαδραστική παρουσίαση για την Ιστορία των Υπολογιστών: από τον πρώτο υπολογιστή (Μηχανισμό των Αντικυθήρων), τον υπολογιστή Eniac, τους πρώτους προσωπικούς υπολογιστές, έως και τους σημερινούς, σύγχρονους υπολογιστές.
Επιπλέον, οι σπουδαστές Πληροφορικής και Multimedia του ΙΕΚ ΑΛΦΑ  είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν και να πειραματιστούν με τα περισσότερα μοντέλα Η/Υ, που ήταν πλήρως λειτουργικά και κάλυπταν, χρονολογικά, όλο το φάσμα της ιστορίας των υπολογιστών.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!