Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Palace θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College

Στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Palace θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College

«Graduation Awards Ceremony – Class of 2013 – Dedicated to Outstanding Achievements» 

Το Mediterranean College Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει την τελετή αποφοίτησης της τάξης του 2013, την  Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 18:00 στο Ξενοδοχείο «Μακεδονία Palace» (Μεγ. Αλεξάνδρου 2). Η τελετή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα και το τελετουργικό των συνεργαζόμενων με το Mediterranean College Βρετανικών Πανεπιστημίων.
Η φετινή τελετή Αποφοίτησης έχει ως κεντρικό άξονα την ανάδειξη «Εξαιρετικών Επιτεύξεων» (Outstanding Achievements) Ελλήνων, οι οποίοι έχουν διακριθεί διεθνώς για το ταλέντο τους ή για τις πρωτοπόρες δράσεις τους στο στίβο της Επιχειρηματικότητας και της Καινοτομίας 
Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο κος Ιωάννης Παπαδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Hellenic Venture Capital Association.
Τα Τιμώμενα Πρόσωπα  της φετινής τελετής  τα οποία θα βραβευθούν για το έργο και τα επιτεύγματά τους είναι: oι κ.κ. Σπύρος Βλάχος και  Παναγιώτης Σκλήρης , Ιδρυτές της Clockwork Energy, για  τη  διάκριση και καταξίωση της Clockwork Energy διεθνώς και η κα Έλενα Καρανταγλή, Μαθήτρια Λυκείου, για τη διάκρισή της (1η θέση) στο Διεθνή Διαγωνισμό της UNESCO, με το έργο της Pathways to a culture of peace : Global Contest for Mutual Understanding”.
Στην εκδήλωση θα παραστούν εξέχουσες προσωπικότητες του πολιτικού, ακαδημαϊκού και καλλιτεχνικού χώρου καθώς και εκπρόσωποι από το χώρο του αθλητισμού.
Μετά την εκδήλωση της αποφοίτησης, θα ακολουθήσει After Graduation Party  γνωστό Bar-Restaurant Shark (Αργοναυτών 2 & Σοφούλη), όπου όλοι είστε καλεσμένοι.
 
Για περισσότερες Πληροφορίες
Mediterranean College
Εγνατία 2-4 – Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 547 708
Βαλαωρίτου 9 – Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 287 779
www.medcollege.edu.gr | [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

Στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Palace θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!