Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Στρατηγική Συνεργασία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με την ωρολογοποιία TUDOR – Θεσμοθέτηση του Βραβείου AMC Best Student Tudor Award

tudor-post

To Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε συνεργασία με την TUDOR, την κορυφαία ελβετική εταιρεία ωρολογοποιίας, θεσμοθετεί για τους σπουδαστές του Κολλεγίου το βραβείο “AMC BEST STUDENT TUDOR AWARD.  Στην Ελλάδα, τα ρολόγια TUDOR διατίθενται από την εταιρία ROLEX HELLAS SA.
Κάθε χρόνο η TUDOR, υπηρετώντας τη φιλοσοφία του brand και τις αρχές του «αιέν αριστεύειν» θα προσφέρει στον αριστούχο απόφοιτο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην Αθήνα καθώς και τη Θεσσαλονίκη ένα ρολόι της συλλογής Tudor. Το έπαθλο, απευθύνεται σε εκείνους που είναι αποφασισμένοι να διακριθούν στον τομέα τους, θέτουν στόχους και τους κατακτούν.
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με 33 χρόνια εμπειρίας (από το 1982) στην ιδιωτική εκπαίδευση έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία επιλογή ποιοτικών σπουδών Πανεπιστημιακού επιπέδου στη χώρα μας. Ξεχωρίζει για το υψηλό ακαδημαϊκό του κύρος, διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια ανά ειδικότητα. Προσφέρει το μεγαλύτερο εύρος προπτυχιακών (bachelors) και μεταπτυχιακών προγραμμάτων (masters) σπουδών, με εξειδικεύσεις σε σύγχρονα και μοναδικά στην Ελλάδα επιστημονικά πεδία, σε συνεργασία με διακεκριμένα Βρετανικά Πανεπιστήμια.

 
Λίγα λόγια για την TUDOR:
H διάσημη ελβετική εταιρία ρολογιών TUDOR-Montres TUDOR S.A. ιδρύθηκε το 1946 και για περισσότερο από μισό αιώνα, ανοίγει νέους δρόμους  στην παγκόσμια ωρολογοποιία. Σήμερα, τα μοντέλα της TUDOR, όπως το Heritage Ranger-το Fastrider-το Pelagos ή το Heritage Black Bay-, είναι σχεδιασμένα ειδικά για τους λάτρεις των σπορ  της ελευθερίας και της περιπέτειας και εμπνευσμένα από τους πάγους της Γροιλανδίας, τους αγώνες μοτοσυκλέτας ή το βαθύ μπλε της θάλασσας και συνδυάζουν ιδανικά,  το μοναδικό  στυλ του ιστορικού σχεδιασμού τους   με  τη σύγχρονη προηγμένη τεχνολογία.
Όλα τα μοντέλα της TUDOR διαθέτουν αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος και βιδωτή κορώνα στεγανότητας για βάθη από 150 έως 500 μέτρα.
www.tudorwatch.com
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤUDOR

  1. Κυκλοφορεί το OYSTER PRINCE με 2 εκπληκτικές για την εποχή του καινοτομίες : τον αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος και τη στεγανή κάσα Oyster.Την ίδια χρονιά η TUDOR προμηθεύει το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό με τα ρολόγια PRINCE, ειδικά σχεδιασμένα για την επιστημονική αποστολή του στη Γροιλανδία, πιστοποιώντας την αντοχή, την απόδοση και ακρίβεια των μοντέλων  TUDOR σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.
  1. Η χρονιά γέννησης των διάσημων πλέον καταδυτικών ρολογιών TUDOR. Πρώτο δημιουργήθηκε το μοντέλο Oyster Prince Submariner, σχεδιασμένο για να καλύψει τις απαιτητικές ανάγκες των δυτών, εγγυημένα αδιάβροχο στα 100 μέτρα βάθος αρχικά και στη συνέχεια στα 200 μέτρα. Από τότε μέχρι σήμερα τα θρυλικά καταδυτικά ρολόγια της TUDOR έχουν γράψει μια μεγάλη ιστορία παγκοσμίως και έχουν  χρησιμοποιηθεί από το Γαλλικό και Αμερικανικό Ναυτικό και από  μεγάλους στρατιωτικούς οργανισμούς σαν το απαραίτητο καταδυτικό εργαλείο των πληρωμάτων τους.
  1. Η χρονιά που γεννήθηκε το ΤUDOR ΑDVISOR ,το πρώτο ρολόι με λειτουργία alarm.

 

  1. Η χρονιά γέννησης του πρώτου χρονογράφου TUDOR με το όνομα Oysterdate. Το Oysterdate ήταν εξοπλισμένο με περιστρεφόμενη στεφάνη και χρονομετρητές στο καντράν.
  1. Κυκλοφορεί η νέα γενιά χρονογράφων, γνωστοί με το όνομα CHRONO TIME, εξοπλισμένοι για πρώτη φορά με αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος.

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!