Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

“Student For a Day” με απόλυτη επιτυχία από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο

Την εκπαιδευτική εμπειρία που μόνο το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο  μπορεί να προσφέρει,  είχαν την ευκαιρία να ζήσουν εκατοντάδες νέοι σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Πάτρα στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Student For a Day, που διοργάνωσε ο μεγάλος εκπαιδευτικός όμιλος!

Η εκδήλωση – θεσμός “Student For a Day πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά με στόχο την παροχή της πληρέστερης δυνατής ενημέρωσης των νέων σχετικά με επιλογές σπουδών τους.

Οι παρευρισκόμενοι έζησαν την εμπειρία των σπουδών, παρακολουθώντας ενδιαφέροντα workshops και σεμινάρια. Είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν διακεκριμένους επαγγελματίες της ειδικότητας που τους ενδιαφέρει, να ενημερωθούν για την υποστήριξη του Γραφείου Σταδιοδρομίας και να λάβουν μέρος σε κλήρωση για ετήσιες υποτροφίες σπουδών.

Η έναρξη της εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη έκρυβε εκπλήξεις, με τη φιλική συμμετοχή του αγαπημένου παρουσιαστή Γιάννη Σερβετά, ο οποίος μίλησε με τον ιδιαίτερο τρόπο του για τη σημασία του να κάνεις στη ζωή σου αυτό που αγαπάς!

Όλοι οι συμμετέχοντες του Student for A Day” έλαβαν πλούσιο ενημερωτικό υλικό από τους εκπαιδευτικούς συμβούλους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο, καθώς και επιδότηση διδάκτρων  για εγγραφή στην ειδικότητα της επιλογής τους.

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!