Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Σχολή Χατζήβεη: EDUCATION CAFE "Σκεψεδάκια Χριστουγεννιάτικα"

AFISAfinalmicro2

Γιορτινές Μπουκίτσες Δημιουργικής Σκέψης

 

Η Σχολή Χατζήβεη  διοργανώνει στο σχολείο (Αδάνων 17, Νέα Φιλαδέλφεια, Τηλ.:2102511371) φιλανθρωπικό Education Cafe που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 στις 5:00 το απόγευμα και θα έχει διάρκεια 100 λεπτά. Το θέμα του Cafe θα είναι:
“Σκεψεδάκια Χριστουγεννιάτικα: Γιορτινές Μπουκίτσες Δημιουργικής Σκέψης” με εμπνευστή και συντονιστή τον Δημήτρη Γραμμένο, Κύριο Ερευνητή ΙΠ-ΙΤΕ.
Τα Σκεψεδάκια είναι ένα βιωματικό εργαστήριο-παράσταση δημιουργικής σκέψης κατάλληλο για πολυπληθές κοινό, για παιδιά από Γ’ Δημοτικού και πάνω καθώς και ενήλικους γονείς και εκπαιδευτικούς. Η θεματολογία του εργαστηρίου θα είναι σχετική με τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά (έθιμα, γλυκά, δώρα, κάρτες, Άγιος Βασίλης, κ.λπ.) και θα περιλαμβάνει 14 δημιουργικές δραστηριότητες με πολύ απλά υλικά. Θα πούμε Γλυκόλογα, αλλά και Πικρόλογα, θα φτιάξουμε Ξεγέλατα,  Γιορτόσημα και Όπλα της Αγάπης, θα κάνουμε Γλυκοκύκλωση και Ευχές Υγείας και πολλά άλλα ακόμα.
Οικονομική Συμμετοχή: 5 ευρώ/άτομο.
Τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Φλόγα.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και η δήλωση συμμετοχής θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο.

Δηλώστε τη Συμμετοχή σας

Σας περιμένουμε να περάσουμε ένα Χριστουγεννιάτικο δημιουργικό απόγευμα!

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!