Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Σχολή Χατζήβεη – Γονέων Café

Η Σχολή Χατζήβεη διοργανώνει το πρώτο Γονέων Café της φετινής σχολικής χρονιάς. Τα Γονέων Café είναι μια ανοικτή δράση, που ξεκίνησε η Σχολή Χατζήβεη το 2009 και απευθύνεται σε γονείς με στόχο την ενημέρωση, τον προβληματισμό και την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που αφορούν το παιδί και την οικογένεια.
Πρόκειται για σειρά συναντήσεων με συμμετοχικό και χαλαρό χαρακτήρα, όπου οι γονείς έρχονται σε επαφή με ειδικούς από ένα ευρύ φάσμα τομέων, αναζητώντας απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που τους απασχολούν σχετικά με τα παιδιά τους.
Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 11:00 π. μ.-13.00 μ. μ. στη Σχολή Χατζήβεη (Σχολή Χατζήβεη, Αδάνων 17, Ν. Φιλαδέλφεια) με προσκεκλημένη την κ. Μερόπη Σπυροπούλου.
Το θέμα της συνάντησης είναι:  «Η επικοινωνία στην οικογένεια τον καιρό της κρίσης»
Σκοπός της συνάντησης είναι να ανταλλαχθούν πρακτικές ιδέες και σκέψεις, που θα βοηθήσουν τους γονείς να βελτιώσουν την επικοινωνία με τα παιδιά τους.
Η κ. Μερόπη Σπυροπούλου είναι Oμότιμη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, διδάσκει σε Σχολές Γονέων και αρθρογραφεί σε διάφορα έντυπα για θέματα Παιδείας, Υγείας και Κοινωνικού Προβληματισμού.
Επί σειρά ετών, είναι τακτική συνεργάτης του Ραδιοφωνικού Σταθμού της  Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και των περιοδικών “Πειραϊκή  Εκκλησία” και “Ευθύνη”.
Η είσοδος στο Γονέων Café είναι ανοικτή και ελεύθερη με τηλεφωνική δήλωση συμμετοχής έως την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013.  
Την ίδια ώρα θα υπάρχει για τα παιδιά φύλαξη (δωρεάν) ή δυνατότητα συμμετοχής σε Μουσικό Εργαστήρι.
Πληροφορίες-Συμμετοχές: Γραμματεία Σχολής, Τηλ.: 210 2511371

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!