Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Σύγχρονα μέσα εξ αποστάσεως διδασκαλίας και online μαθήματα για τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Αντωνόπουλου «Εκπαιδευτική Αναγέννηση»

Σύγχρονα μέσα εξ’ αποστάσεως διδασκαλίας και online μαθήματα για τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Αντωνόπουλου «Εκπαιδευτική Αναγέννηση»
Σύγχρονα μέσα εξ αποστάσεως διδασκαλίας και online μαθήματα για τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Αντωνόπουλου «Εκπαιδευτική Αναγέννηση»

 

Η Εκπαιδευτική Αναγέννηση, αποτελώντας ένα Σχολείο που λειτουργεί με σύγχρονα ψηφιακά μέσα διδασκαλίας, συνεχίζει αδιάκοπα τα μαθήματα και την παροχή ουσιαστικής εκπαίδευσης στο σύνολο των βαθμίδων της.

Οι μαθητές της Β’ και Γ’ Λυκείου και του Προγράμματος GCE A’ Levels πραγματοποιούν καθημερινά on line μαθήματα με τους Καθηγητές τους, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή TEAMS της Microsoft, συνεχίζοντας απρόσκοπτα την εκπαιδευτική διαδικασία και την προετοιμασία τους για τις εξετάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Οι μαθητές του Γυμνασίου και της Α’ Λυκείου έχουν στη διάθεσή τους ασκήσεις και εργασίες που αναρτούν καθημερινά στο portal του Σχολείου οι Καθηγητές ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιούν και την εφαρμογή TEAMS της Microsoft για άμεση επικοινωνία με τους διδάσκοντες και για αξιοποίηση διαδραστικού υλικού.

Οι μαθητές του Δημοτικού μέσω του portal του Σχολείου, λαμβάνουν σε καθημερινή βάση από τους Δασκάλους τους χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό. Μέσω της on line εφαρμογής Microsoft forms οι διδάσκοντες λαμβάνουν χρήσιμη ανατροφοδότηση για την επίδοση των μαθητών και έχουν τη δυνατότητα να αναπροσαρμόζουν τις παρεμβάσεις τους, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των μαθητών τους.

Οι μικροί μαθητές του Νηπιαγωγείου, μέσω της χρήσης του διαδικτύου λαμβάνουν από τις Νηπιαγωγούς φύλλα εργασίας που τους επιτρέπουν να απασχοληθούν δημιουργικά στον ελεύθερο χρόνο τους.

Η Εκπαιδευτική Αναγέννηση αποτελεί ένα Σχολείο που καλλιεργεί ηθικές αξίες, προάγει την αριστεία και προωθεί την καινοτομία, διαμορφώνοντας κάθε παιδί ως σφαιρικά αναπτυγμένη προσωπικότητα, εφοδιάζοντάς το πλήρως για τον κόσμο του αύριο και βοηθώντας το να εξελιχθεί στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Πληροφορίες: Χρυσανθέμων 11 Αφίδνες, 22950 29840, [email protected], www.anagennisi.edu.gr 

 

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!