Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Συνάντηση ερευνητικής ομάδας Pan – European Entrepreneurship Research Group Université de Paris – Dauphine στο Νεάπολις

Ευρωπαίοι Καθηγητές μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της ερευνητικής ομάδας Pan – European Entrepreneurship Research Group η οποία εδρεύει στο Université de Paris – Dauphine πραγματοποιούν την ετήσια συνάντησή τους στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στις 18-20 Απριλίου 2013, μετά από πρόσκληση του Καθ. Σπύρου Βλιάμου, Διευθυντή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Δημόσια Διοίκηση του Πανεπιστημίουμίου Νεάπολις Πάφου, και εκ των ιδρυτών της εν λόγω ερευνητικής ομάδας.
Οι Καθηγητές, αφού ενημερωθούν για το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει, θα παρουσιάσουν το ερευνητικό τους έργο για την προηγούμενη χρονιά και θα ανταλλάξουν απόψεις. Παράλληλα θα θέσουν τις εισηγήσεις τους για τους πυλώνες έρευνας του τρέχοντος έτους με θέματα όπως «Βέλτιστες πρακτικές στην εκπαίδευση για την επιχειρηματικότητα», «Επιχειρηματικότητα και Social Media», «Η έννοια της κρίσης και την αλληλεπίδρασή του με την επιχειρηματικότητα» και άλλα. Θα συμμετάσχουν επίσης και σε συνέδριο που οργανώνει η Κίνηση Νέων Επιστημόνων του Κινήματος Οικολόγων (Κ.Ν.Ε.Κ.Ο.) με θέμα «Πράσινη Ανάπτυξη στην Πράξη».
Σήμερα, 19 Απριλίου 2013 ο Καθ. Σπύρος Βλιάμος θα δώσει συνέντευξη τύπου στις εγκαταστάσεις του Νεάπολις για τη συνάντηση της εν λόγω ερευνητικής ομάδας στην Κύπρο.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!