Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Συνεργασία στη Συμβούλευση Σπουδαστών για Σπουδές στο Εξωτερικό

Η iCon International Consulting ΑΕ δημιουργήθηκε το 1989 από τον Καθηγητή Πανεπιστημίου, σε θέματα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ανθρωπίνων Πόρων και Ανάπτυξης Στελεχών, Δρ. Χαράλαμπο Κ. Κανελλόπουλο*.
Η κύρια ενασχόλησή της iCon ήταν η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για θέματα διοίκησης ανθρωπίνων πόρων, σχεδιασμό και υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων για στελέχη, εξεύρεση στελεχών, ανάληψη ερευνών και μελετών καθώς και θέματα ποιότητας. Το τμήμα αυτό “Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης” της iConαναπτύχθηκε σημαντικά και έτσι δημιουργήθηκε η iCon International Training, η οποία αναπτύχθηκε αυτόνομα και ασχολείται αποκλειστικά με Ανάπτυξη Στελεχών. Έμβλημα της είναι “Σεβασμός στην Εκπαίδευση και Αξιοπιστία”. Στα πλαίσια αυτά, έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην υποβοήθηση, κυρίως στελεχών και εργαζομένων, για απόκτηση γνώσεων και πτυχίων υψηλού επιπέδου (MBA, MSC, MA, Doctorate) αλλά και Bachelor από κορυφαία Πανεπιστήμια, με τη μορφή ευέλικτης εμπλουτισμένης μάθησης (τύπου ανοικτού Πανεπιστημίου) και προώθησης υποψηφίων σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές.
Η μακρόχρονη εμπειρία της iCon στη συνεργασία με ξένα κορυφαία Πανεπιστήμια και στον τρόπο λειτουργία τους, αλλά και στην παροχή εξειδικευμένων συμβουλών στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και εκπαίδευσης ενηλίκων, καθώς και στο τομέα του επαγγελματικού προσανατολισμού και εξεύρεσης εργασίας μπορεί να βοηθήσει τους υποψηφίους να πάρουν τις σωστές αποφάσεις σχετικά με τις καταλληλότερες  σπουδές για την καριέρα τους.
*Ο Καθηγητής Κανελλόπουλος βασίστηκε στην εκτενέστατη εμπειρία και γνώση του σε θέματα ανάπτυξης στελεχών: Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Βερολίνου με υποτροφίες του Γερμανικού και του Βρετανικού κράτους, Καθηγητής σε δυο Γερμανικά και δυο Αμερικάνικα Πανεπιστήμια, Εκλεγμένος Καθηγητής στην τ.ΑΣΟΕΕ και επίσης στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Ακαδημαϊκός υπεύθυνος των πρώτων MBA στην Ελλάδα (της ΕΕΔΕ) από το 1988, Υπεύθυνος για την Ανάπτυξη Στελεχών του Δημοσίου και Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης).
Η iCon αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία συμβούλευσης για αιτήσεις σε ξένα Πανεπιστήμια (Μεγάλης Βρετανίας, Ολλανδίας, Γερμανίας, Δανίας, Νορβηγίας, Γαλλίας, Ελβετίας και άλλων χωρών παγκοσμίως) σε προπτυχιακά (Bachelor) και μεταπτυχιακά (Master). Υπάρχει επίσημη συνεργασία με τον Βρετανικό Οργανισμό  για σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία μέσω UCAS (Establishment Number: 68828). Πρόκειται για εξατομικευμένη συμβούλευση, ώστε να ταιριάζει στο προφίλ του κάθε υποψηφίου. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν αναζήτηση και εύρεση Πανεπιστημίων και προγραμμάτων ανάλογα με τα προσόντα και τις προτιμήσεις των υποψηφίων, ενημέρωση και συμβούλευση (εάν επιθυμούν οι ενδιαφερόμενοι) για Πανεπιστήμια και περιοχές, επικοινωνία με Πανεπιστήμια ,συμπλήρωση, αποστολή και παρακολούθηση αιτήσεων για καλύτερη έκβαση, επιλογή διαμονής και όλες τις πληροφορίες σχετικά με την τελική επιλογή του υποψηφίου.
Η εμπειρία της iCon σε θέματα σπουδών δίνει τη δυνατότητα στους υποψηφίους να επιτύχουν τις καλύτερες επιλογές και μεγαλύτερες πιθανότητες εισαγωγής στα Πανεπιστήμια της προτίμησής τους, αλλά και να προετοιμαστούν για τις σπουδές τους κατάλληλά και αποτελεσματικά.
Για θέματα τοποθέτησης σπουδαστών στο εξωτερικό έχουμε συνεργαστεί με πάνω από 100 πανεπιστήμια των πιο πάνω χωρών. Τα σχόλια των σπουδαστών που βρίσκονται στις ξένες χώρες ή έχουν ήδη αποφοιτήσει είναι στην πλειοψηφία πολύ κολακευτικά.
Θα χαρούμε αν θελήσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πρόσθετες πληροφορίες και διευκρινίσεις στα τηλέφωνα 210 9248534 & 210 9248065 ή στο email: [email protected]. Αρχικές πληροφορίες μπορείτε να λάβετε και από το www.icon.gr. Επίσης, θα χαρούμε πολύ αν μας δώσετε την ευκαιρία να έχουμε μια συνάντηση (στο χώρο επιλογής σας ή μέσω Skype) για να συζητήσουμε τις δυνατότητες συνεργασίας μας.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!