Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Συνέχιση συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες μετά την ολοκλήρωση της Ημερίδας: “Γυναίκα: Ένα σώμα χίλια πρόσωπα”

Ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή κ. Άκης Βαλογιάννης και η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κα Βούλα Πατουλίδου
Ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή κ. Άκης Βαλογιάννης και η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κα Βούλα Πατουλίδου

Στο πλαίσιο της Ημερίδας «Γυναίκα: Ένα σώμα χίλια πρόσωπα», που διοργάνωσαν το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας & το Mediterranean College Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε παράλληλα και συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες της Ειδομένης
Η προσέλευση του κόσμου που θέλησε να δώσει μια χείρα βοηθείας στους πρόσφυγες της Ειδομένης ήταν συγκινητική. Η ποσότητα των υλικών που συλλέχθηκαν σε λιγότερο από 3 ώρες, ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες. Για το λόγο αυτό ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή κ. Άκης Βαλογιάννης και η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κα Βούλα Πατουλίδου, συμφώνησαν να δοθεί παράταση στη συλλογή των υλικών.
Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν αυτή τη προσπάθεια, μπορούν μέχρι το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 στις 14.00, να προσέλθουν στις εγκαταστάσεις του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 στη Θεσσαλονίκη.
Για την ουσιαστικότερη βοήθεια των προσφύγων, παρακαλούμε τα είδη πρώτης ανάγκης που θα συλλεχθούν, να επιλεχθούν από την παρακάτω λίστα άμεσων αναγκών:
Γάλα εβαπορέ, χυμοί, ξηροί καρποί, ζυμαρικά, κονσέρβες, σνακ (κρουασάν, κριτσίνια κοκ), υγρά μαντηλάκια, παιδικά παπούτσια, κάλτσες, εσώρουχα, παιδικές πάνες και παιδικά ρούχα.
 
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr | [email protected] | www.facebook.com/iekxinithessaloniki
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!