Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Συνεχίζουν μαζί ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Ι.ΙΕΚ Ξυνή

Συνεχίζουν μαζί ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Ι.ΙΕΚ Ξυνή

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, λένε οπότε από τι στιγμή που η συνεργασία κριθηκε επιτυχημένη δεν υπήρχε λόγος να μην συνεχίσουν μαζί ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
Ο Εκπαιδευτικός όμιλος στέκεται για ακόμα μια σεζόν στο πλευρό του «δικεφάλου» σε μια συνεργασία που ένωσε τον αθλητισμό και την εκπαίδευση.
Με την συνέχεια της πρωτοποριακής αυτής συνεργασίας, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ προσφέρουν σε εκατοντάδες νέους αθλητές, τη δυνατότητα να σπουδάσουν με προνομιακά δίδακτρα.
Η συνεργασία με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποτελεί μια ακόμα κορυφαία «συμμαχία» του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, στον διαρκή αγώνα για ενίσχυση της ποιότητας σπουδών και των επαγγελματικών προοπτικών των αποφοίτων του, αλλά και γενικότερα για τη διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας της ιδιωτικής εκπαίδευσης.
Τέλος, οι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, έχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ free pass για να παρακολουθούν τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας! 
Εσύ μπήκες στην παρέα του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ;
Έναρξη νέων προγραμμάτων – Φεβρουάριος 2015!
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!