Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Τα εξειδικευμένα Κέντρα Λόγου & Μάθησης PLASIS WORLD ανανεώνουν την αποκλειστική συνεργασία τους με το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας!

newCOLLABORATIONS PLASIS WORLD

Τη μεγάλη συνεργασία του με τα εξειδικευμένα Κέντρα Λόγου & Μάθησης PLASIS WORLD, ανανεώνει το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με την οποία ενισχύει το παρεχόμενου επίπεδο εκπαίδευσης προς τους σπουδαστές του Τομέα Προσχολικής Αγωγής και συγκεκριμένα τις ειδικότητες του Βοηθού Βρεφονηπιοκόμου και Βοηθού Εργοθεραπείας.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας, τα Κέντρα Λόγου & Μάθησης «PLASIS WORLD» παρέχουν στους σπουδαστές του Τομέα Προσχολικής Αγωγής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, εξειδικευμένη επαγγελματική γνώση και κατάρτιση σε θέματα που αφορούν την οργάνωση εξατομικευμένων προγραμμάτων αποκατάστασης.
Το «PLASIS WORLD» με τεράστια συμβολή και βαθιά εξειδίκευση στον τομέα της αποκατάστασης παιδιών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη μάθηση, διάσπαση προσοχής, υπερκινητικότητα, δυσλεξία κ.α, ξεχωρίζει για την έγκαιρη και πολύπλευρη διάγνωση που παρέχει και επιτρέπει την οργάνωση εξατομικευμένων προγραμμάτων αποκατάστασης τα οποία βοηθούν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ατόμων που χρειάζονται βοήθεια.
Η συνεργασία με το «PLASIS WORLD» διευρύνει τους επαγγελματικούς ορίζοντες των σπουδαστών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και τους προσφέρει την προοπτική για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.
Εάν θέλεις να συμμετέχεις και εσύ στον Τομέα Προσχολικής Αγωγής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ συμπλήρωσε την φόρμα ΕΔΩ ή κάλεσε στο 2310 552406
 
Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη Τ: 2310 552406 | www.iek-xini.edu.gr | [email protected] | www.facebook.com/iekxinithessaloniki
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!