Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Τα μυστικά για το ιδανικό βιογραφικό από το Speak και τη Lead Compass

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Speak σε συνεργασία με την εταιρεία καριέρας και προσωπικής ανάπτυξης  Lead Compass, διοργανώνουν  την Παρασκευή 2 Μαρτίου και ώρα 19:00 σεμινάριο με θέμα «Τα Μυστικά για το Ιδανικό Βιογραφικό».  Το workshop θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Speak, Τσιμισκή 80, 3ος όροφος.
Το βιογραφικό σημείωμα είναι η πρώτη επαφή που αποκτά ο υποψήφιος εργοδότης με εμάς, ωστόσο κάποια συχνά λάθη που κάνουμε στη δομή του μάς στερούν την ευκαιρία να προχωρήσουμε στο στάδιο της συνέντευξης, ώστε να διεκδικήσουμε τη θέση που επιθυμούμε.
Οι σύμβουλοι  καριέρας και προσωπικής ανάπτυξης της Lead Compass, θα παρουσιάσουν όλα τα βήματα για τη δημιουργία ενός βιογραφικού που ξεχωρίζει. Στο τέλος του workshop οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν πώς:

  • να προσαρμόζουν το βιογραφικό ανάλογα με τη θέση εργασίας που τους ενδιαφέρει
  • να προωθούν αποτελεσματικά τον εαυτό τους με βάση τις εμπειρίες που έχουν
  • να παρουσιάζουν με επιτυχία το περιεχόμενο με ποιοτικά και ποσοτικά δεδομένα

Το σεμινάριο είναι διάρκειας 2 ωρών και οι συμμετέχοντες μπορούν να φέρουν μαζί τους το βιογραφικό σημείωμα που χρησιμοποιούν, ώστε να λάβουν άμεσα feedback και συμβουλές. Η συμμετοχή στο σεμινάριο εξασφαλίζει έκπτωση στα online μαθήματα και τα πρότυπα βιογραφικού σημειώματος της Lead Compass για ένα έτος.
Κόστος:
ΔΩΡΕΑΝ για σπουδαστές και αποφοίτους του Speak
10€  Γενική Συμμετοχή
Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ
Δείτε το facebook event εδώ
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!