Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τα Παιδικά Χωριά SOS στο πλαίσιο της φροντίδας για το παιδί και την οικογένεια, δημιούργησαν το 2014 το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Θεσσαλονίκης, το οποίο προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες εκπαιδευτικού και ψυχοκοινωνικού χαρακτήρα σε παιδιά οικογενειών που βρίσκονται σε συνθήκες ανάγκης.

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας στηρίζεται αποκλειστικά σε ετήσιες ιδιωτικές χρηματοδοτήσεις και δωρεές, οι οποίες επαναπροσδιορίζονται κάθε νέα σχολική χρονιά.

Σχετικά με το περιστατικό που αφορά τον καθηγητή Πληροφορικής Κ.Α., ο συγκεκριμένος καθηγητής είχε προσληφθεί με σύμβαση ορισμένου χρόνου, διάρκειας πέντε μηνών, η οποία έληξε στις 13/7/2018. Με τη λήξη της σύμβασης, ο καθηγητής εξοφλήθηκε πλήρως και έληξε η επαγγελματική σχέση του με το Σωματείο. Οικονομικοί λόγοι δεν επέτρεψαν να ενταχθεί το υποστηρικτικό μάθημα των Η/Υ στο φετινό πρόγραμμα του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας. Τα Παιδικά Χωριά SOSδεν είναι εκπαιδευτική επιχείρηση και τηρούν με ευλάβεια από της ιδρύσεώς τους για όλους τους εργαζομένους, την εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία.

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!