Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ταχύρυθμα εξπρες σεμιναρια προετοιμασίας αεροσυνοδών και στελεχών αεροδρομίων

nobili_dt

Οι αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν 1.500 θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Άμεσες προσλήψεις
Οι αεροπορικές εταιρείες, ελληνικές και ξένες, με βάση την Ελλάδα σε πολλές περιοχές, αλλα και εξωτερικό ζητούν και προσλαμβάνουν κόσμο για τα αεροπλάνα και τα αεροδρόμια.
Η Ελλάδα, σαν χώρα, έχοντας τα περισσότερα αεροδρόμια ,θα μπορεί να καλύψει τις περισσότερες θέσεις εργασίας στον αεροπορικό κόσμο,στα αεροδρόμια.
Ποιές είναι οι Ειδικότητες αεροπορικού χώρου που αναζητούνται καθημερινά;
Αεροσυνοδοί, στελέχη στα αεροδρόμια , στην εξυπηρέτηση επιβατών, στα αεροπλάνα και τη φόρτωσή τους και στην πίστα των αεροδρομίων, ειδικά στελέχη σε αεροπορικές εταιρείες σαν υπάλληλοι αλλά και σε ειδικές θέσεις.
Ποιές οι προυποθέσεις, συνθήκες και όροι εργασίας, συμβάσεις, πώς θα έχει ό ενδιαφερόμενος συγκριτικό πλεονέκτημα στις προσλήψεις, αλλά και για μια συνεχόμενη καρριέρα στον εργασιακό χώρο ,με τη μεγαλύτερη λάμψη και ωφέλη
Mπορεί κάποιος να εργαστεί και στον αεροπορικό και τουριστικό χώρο και με ποιές γνώσεις, προυποθέσεις συνδυασμούς για να έχει εισόδημα από πολλές εργασίες;
Μπορούν να αποκτηθούν με οικονομικό και γρήγορο τρόπο ,απο κοντά και από μακριά,αλλα και μέσα απο εγχειρίδια και διαδικτυακά;
Ολα τα παραπάνω, παρουσιάζονται σε επαναλαμβανόμενους κύκλους ενημέρωσης σεμιναρίων και προετοιμασίας αεροσυνοδών και υπαλλήλων αεροδρομίων που κάνει η κ. Γιοχάννα Καλαφούτη, Cabin crew Expert, Instructor Consultant and Coach, υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων Νobilisairgroup for Aviation, Tourism, Hospitalit, Event, PR, Tourism and Wellness.
https://nobilisairgroup.wordpress.com
Τηλέφωνο: 2117051476
ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
Απαραίτητες γνώσεις, Αγγλικά και ορολογία για τα αεροπλάνα αεροδρόμια και τις αεροπορικές εταιρείες, αλλα και όλο το αεροπορικό ταξίδι, Αποτελεσματική επικοινωνία, Αυτοβελτίωση και Αυτοπεποίθηση, Χτίσιμο κατάλληλης επαγγελματικής εικόνας, δεοντολογίας συμπεριφοράς, Σωστό Βιογραφικό, Προετοιμασία και Προώθηση για συνεντεύξεις.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!