Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College – «Graduation Awards Ceremony – Class of 2012 – Dedicated to graduate employability»

Την «Τελετή Αποφοίτησης» της Τάξης του 2012, διοργανώνει το  Mediterranean College  Θεσσαλονίκης,  την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18:00, στο Αμφιθέατρο του Τεχνικού Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Μεγ. Αλεξάνδρου 49, Θεσσαλονίκη).
Η τελετή  θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα και το τελετουργικό των συνεργαζόμενων με το Mediterranean College Βρετανικών Πανεπιστημίων.
Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο κ. Βασίλειος Παπαζάχος (Ομότιμος Καθηγητής Γεωφυσικής ΑΠΘ).
Τιμώμενα Πρόσωπα (Βραβεύσεις) στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα είναι:
– η κα Χριστίνα Γιαζιτζίδου, Ολυμπιονίκης Κωπηλασίας
– η κα Μαρία Τσιουτάνη, Πρόεδρος Εθελοντικού Οργανισμού «Άγιος Στυλιανός»
– ο κ. Ηλίας Παντελάκης, Πρόεδρος εταιρείας Dealingers.com
Η φετινή τελετή αποφοίτησης του Mediterranean College, είναι αφιερωμένη στην απασχολησιμότητα των αποφοίτων και έχει επετειακό – εορταστικό χαρακτήρα, καθώς συμπληρώνονται 36 έτη διαρκούς παρουσίας του Κολεγίου στα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας.
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί με κάθε επισημότητα και θα διαρκέσει περίπου δύο ώρες.
Στην εκδήλωση θα παραστούν εξέχουσες προσωπικότητες, εκπρόσωποι του πολιτικού, ακαδημαϊκού, και  καλλιτεχνικού χώρου καθώς και από το χώρο του αθλητισμού.
Περισσότερες πληροφορίες: Mediterranean College, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη,   2310287779, e-mail: [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!