Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

The Book4Book.gr project – Πλατφόρμα ανταλλαγής βιβλίων

Αγαπητοί φίλοι,
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την λειτουργία του site μας www.Book4Book.gr. Το Book4Book είναι μια πλατφόρμα ανταλλαγής βιβλίων με σκοπό την ανακύκλωση τους, ώστε να μη παραμένουν άχρηστα στα ράφια των μαθητών ή στην χειρότερη περίπτωση να πετάγονται.
Με την πλατφόρμα αυτή επιδιώκουμε μέσω της τεχνολογίας να ενισχύσουμε τη δραστηριότητα των μαθητών στα πλαίσια μίας κοινότητας πολιτών η οποία ενεργεί χωρίς τη συνδρομή του κράτους ή τρίτων.
Ο ιστοχώρος είναι ανοιχτός σε όσους θέλουν να μοιραστούν ή να ζητήσουν σχολικά βιβλία, ενώ ενθαρρύνει και τη δημιουργία συναντήσεων (events) μαζικής ανταλλαγής.
Ζητάμε την συμμετοχή σας και τις παρατηρήσεις σας. Ζητάμε επίσης την βοήθειά σας για την προώθηση αυτής της πληροφορίας και σε φίλους σας οι οποίοι μπορεί να ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ανταλλαγή σχολικών βιβλίων πριν αυτά πάρουν τον δρόμο και φέτος για τον σκουπιδοτενεκέ.
Φιλικά,
Με εκτίμηση,
Η ομάδα του book4book.gr
Ντόρα Βαρβαρίγου, καθηγήτρια ΕΜΠ
Κάσση Παπασωτηρίου, μαθήτρια 1ης Λυκείου Σωτήρης Παπασωτηρίου, μαθητής 1ης Γυμνασίου Φώτης Αίσωπος, υποψήφιος διδάκτορας ΕΜΠ Κωνσταντίνος Τσερπές, λέκτορας ΧΠΑ
Ενημερωτικό video: http://www.amna.gr/webtv.php?id=15263
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!