Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Θέσεις εργασίας Λογοθεραπευτών από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου στα Ιωάννινα


ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΠΕΙΡΟΥ
Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού
Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, ειδικό κέντρο Λογοθεραπείας στα Ιωάννινα, προκηρύσσει δύο (2) θέσεις Λογοθεραπευτών/τριων, με γνωστικό αντικείμενο τη «Λογοθεραπεία».
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου την υποψηφιότητά τους, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα ημερών από την ημερομηνία της δημοσίευσης της προκήρυξης αυτής.
Η αποστολή των βιογραφικών σημειωμάτων γίνεται ηλεκτρονικά στο [email protected] και ταχυδρομικά στη διεύθυνση του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου (Κερκύρας 5 – Τ.Κ. 45332 – Ιωάννινα).
Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι ένα σύγχρονο θεραπευτικό κέντρο που παρέχει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Συμβουλευτικής καθώς και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων. Είναι στελεχωμένο από μια επιστημονική ομάδα νέων ανθρώπων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε ένα άρτια διαμορφωμένο περιβάλλον με έδρα τα Ιωάννινα.
Η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού παραμένει στη διάθεση σας, για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε.

ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΠΕΙΡΟΥ

Κερκύρας 5 – 45332 – ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Τηλ.: 2651067320 & 6986180630

facebook.com/Diepistimoniko.gr

 
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!