Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

To AAS College διοργανώνει Δαγωνισμό Αφίσας για τη Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

aaslogosquare2Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί το κύριο όχημα του ΟΗΕ από το 1972 για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του παγκόσμιου κοινού για τα περιβαλλοντικά προβλήματα.

Κάθε χρόνο έχει διαφορετικό θέμα εστιάζοντας κάθε φορά σε ένα περιβαλλοντικό πρόβλημα για να προκαλέσει και ανάλογες δράσεις ενημερώνοντας παράλληλα το κοινό.

Το 2014 ο ΟΗΕ επέλεξε να στηρίξει τα μικρά νησάκια των ωκεανών– που μπορεί να είναι και κράτη – γιατί αυτά είναι τα πρώτα που επηρεάζονται από την κλιματική αλλαγή. Στόχος του ΟΗΕ είναι να βοηθήσει την προστασία των νησιών στην αντιμετώπιση των αυξανόμενων κινδύνων, ιδίως ως αποτέλεσμα της ραγδαίας αλλαγής του κλίματος.

BRIEF

Βάλτε τη δημιουργικότητά και τις δεξιότητές σας για να  δημιουργήσετε μια αφίσα, η οποία θα μεταδίδει το φετινό μήνυμα για την παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος:

Raise your voice, Not the sea level.

Ψάχνουμε για πρωτότυπους και ελκυστικούς τρόπους μετάδοσης αυτού του μηνύματος για να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό.

 ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

§  Δημήτρης Κολιαδήμας     Designers United

§  Κώστας Καλογήρου          Red Creative

§  Άγγελος Μπάκας                Typographic designer

§  Θανάσης Γεωργίου             Geographik

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες  (όροι συμμετοχής, σημαντικές ημερομηνίες, προδιαγραφές, βραβεία) επισκεφτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο http://blog.aas.gr/poster_contest/

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!