Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το «Χωριό των Αστεριών» έλαμψε για τις «Παιδικές Καρδιές», τον Σύλλογο Βορείου Ελλάδος για Άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες.

κ. Μαριάννα Πραβητιανού, Υπεύθυνη του Χριστουγεννιάτικου Bazaar, κ. Αλεξάνδρα Λαπουρίδου, Γενική Υποδιευθύντρια του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», κ. Βασίλειος Παράσχης, Πρόεδρος του Συλλόγου "Παιδικές Καρδιές", κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»
κ. Μαριάννα Πραβητιανού, Υπεύθυνη του Χριστουγεννιάτικου Bazaar, κ. Αλεξάνδρα Λαπουρίδου, Γενική Υποδιευθύντρια του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», κ. Βασίλειος Παράσχης, Πρόεδρος του Συλλόγου “Παιδικές Καρδιές”, κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

 

Την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023, το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» ντύθηκε γιορτινά και, σε πνεύμα χαράς και αισιοδοξίας, άνοιξε τις πόρτες του πιο λαμπερού «Χωριού των Αστεριών», διοργανώνοντας, για άλλη μια χρονιά, με απόλυτη επιτυχία το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο Bazaar του. Χορός, τραγούδι, χαμόγελα, εντυπωσιακές παιδικές δημιουργίες, ποικίλες εθελοντικές δράσεις, στολισμένα τραπέζια γεμάτα δώρα και νόστιμα φαγητά και γλυκά κόσμησαν την κατάμεστη Αίθουσα Εκδηλώσεων και έδωσαν ελπίδα και λάμψη σε μια μέρα που ήταν αφιερωμένη στο παιδί, αφού όλα τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στις «Παιδικές Καρδιές», τον Σύλλογο Βορείου Ελλάδος για Άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες.

 

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!