Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το Δημοτικό «ΔΕΛΑΣΑΛ» και επίσημα πλέον “Member of UNESCO ASSOCIATED SCHOOLS”

Το Δημοτικό σχολείο «ΔΕΛΑΣΑΛ» συνεχίζει την τόσο δημιουργική και ουσιαστική συνεργασία του με τον Οργανισμό της UNESCO και την Eλληνική Εθνική Eπιτροπή της, έτσι ώστε τα τελευταία χρόνια να έχει αναγνωριστεί από τον Οργανισμό ως σχολείο που ανήκει στο Δίκτυο AspNet (Δίκτυο Συνεργαζόμενων Σχολείων). Στο μεταξύ, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί εντατικοποίησαν τις προσπάθειές τους και ασχολήθηκαν, ακόμα περισσότερο, με τους βασικούς άξονες και τα ιδανικά του οργανισμού, με αποτέλεσμα να λάβει το Δημοτικό μας μια νέα τιμητική διάκριση. Έτσι, την Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018, σε μια μικρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, απονεμήθηκε στο Δημοτικό μας η πιστοποίηση της UNESCO, με τίτλο: “Member of UNESCO ASSOCIATED SCHOOLS”. Η παραπάνω αναγνώριση αποτελεί, παράλληλα, και δέσμευση για το Δημοτικό «ΔΕΛΑΣΑΛ» να εκπαιδεύει ακόμα περισσότερο τους μαθητές του σε θέματα που αφορούν την Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά, την Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά, τις Παγκόσμιες Ημέρες, τα δικαιώματα των παιδιών και την Αειφόρο διαχείριση, ως μελλοντικούς «Πολίτες του κόσμου», με υγιή οικολογική συνείδηση και σεβασμό στο περιβάλλον.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές, αλλά και σε όλους τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού «ΔΕΛΑΣΑΛ»  για την τιμητική διάκριση που έλαβαν ως αναγνώριση των αξιέπαινων προσπαθειών τους.

Το Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ” είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο Lasalle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!